Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το Δημήτρη Μπάση & την Ελένη Πέτα @Kremlino στις 24 Δεκεμβρίου (Οι νικητές)

Ο Δημήτρης Μπάσης συναντά την Ελένη Πέτα στο stage του Kremlino για μια μοναδική εορταστική εμφάνιση, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου! 2 τυχεροί θα βρεθούν εκεί για να ζήσουν αυτή την εμπειρία, συμπληρώνοντας μόνο την φόρμα συμμετοχής!

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Φιλήμωνας Ευσταθιάδης
Νάσος Μεντζάλης

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LIVE

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ερμηνεύει τραγούδια που αγαπήσαμε. Η ωριμότητα της φωνής του, η μοναδική του ερμηνεία, το πάθος αλλά και η αυθεντικότητά του υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές!

Σε αυτό το υπέροχο μουσικό πρόγραμμα, ο Δημήτρης Μπάσης μαζί με την χαρισματική τραγουδίστρια Ελένη Πέτα ερμηνεύουν τραγούδια μεγάλων δημιουργών αλλά και όλες τις προσωπικές επιτυχίες από την δισκογραφία τους, τραγούδια που αγαπήσαμε και θέλουμε να ξαναθυμηθούμε.

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Ελένη Πέτα ενώνουν τις φωνές τους σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση γεμάτη από καλό ελληνικό τραγούδι δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα γιορτής!

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00! Ώρα έναρξης 23:00

Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς
https://www.facebook.com/kremlinostage
Τηλέφωνο: 210 410 0010

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr

2 thoughts on “Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το Δημήτρη Μπάση & την Ελένη Πέτα @Kremlino στις 24 Δεκεμβρίου (Οι νικητές)

Υποβολή σχολίου