Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση “Oh! Oui… Joachim Latarjet | Alexandra Fleischer” @Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων στις 07/12 (Οι νικητ

Oh! Oui… είναι η συνάντηση του μουσικού πολλαπλών οργάνων Joachim Latarjet, γάλλου συνθέτη ελληνικής καταγωγής, και της ηθοποιού και τραγουδίστριας Alexandra Fleischer. Με έδρα το Παρίσι, σκηνοθετούν μαζί παραστάσεις μουσικού θεάτρου.2 τυχεροί θα απολαύσουν την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου την πρώτη ολοκληρωμενή εν Ελλάδι συναυλία τους, δηλώνοντας τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Κατερινα Δινοβιτς
Θεόδωρος Προπατορίδης

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο Joachim είναι εντελώς αυτοδίδακτος και επιχειρεί να παίξει κιθάρα, μπάσο, τρομπόνι και γιουκαλίλι σχεδόν ταυτόχρονα. Παιδί της δεκαετίας του ’70, αντλεί την έμπνευσή του από αυτή την εποχή μεγάλης ελευθερίας. Η μουσική του είναι για τον ίδιο κυρίως θέμα ενστίκτου ― αν έπρεπε όμως να την ορίσει θα μιλούσε πιθανόν για τη ροκ και την ψυχεδελική μουσική, για την επαναλαμβανόμενη μουσική, για τους Γάλλους συνθέτες των αρχών του 20ου αιώνα, για την τζαζ (λίγο) και για την ελληνική μουσική. Με αφετηρία κείμενα των Robert Walser, Paul Verlaine ή William Blake, ο Joachim και η Alexandra ανακατεύουν τα χαρτιά ανάμεσα στο θέατρο και τη μουσική, το τραγούδι και τα ορχηστρικά κομμάτια. Η καθεμία από τις συναυλίες τους είναι μια μοναδική και χαρούμενη στιγμή συνάντησης με το κοινό.

Πέρασαν υπέροχα και διασκέδασαν πάρα πολύ, μεταξύ άλλων, στο Invisible Dog της Νέας Υόρκης, στο New York Live Arts, στην γαλλική εθνική σκηνή La Filature της Mulhouse, στη Grande Halle de la Villette, στο Beau Labo και στο Trois Baudets (Παρίσι και περίχωρα).

Μετά από ένα σύντομο μουσικό σετ στο Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης (εγκαίνια της πρόσφατης έκθεσης της εικαστικού Λυδίας Δαμπασίνα), η συναυλία στο ΚΕΤ είναι η πρώτη τους ολοκληρωμένη εμφάνιση στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.ohoui.org/
https://soundcloud.com/joachim-latarjet
https://vimeo.com/34681677

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τετάρτη 07/12, 21:00
Πολυχώρος Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α, 11361, Κυψέλη, Αθήνα
Τηλ: (00 30) 213 00 40 496
Κινητό: (00 30) 69 45 34 84 45
Ώρες τηλεφωνικών κρατήσεων: 11:00-14:00 και 18:00-21:00
Email: info@polychorosket.gr
http://polychorosket.gr/
https://www.facebook.com/kentron.el

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr

Υποβολή σχολίου