Στη μουσική σκηνή ‘Σφίγγα‘ θα εμφανιστούν οι Αδάμ Τσαρούχης και Γιάννα Βασιλείου! 2 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση της Πέμπτης 10/11 (διπλή πρόσκληση εισόδου, χωρίς ποτό), συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής.
Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!
OI NKHTΡΙEΣ
Aνθη Kόκκινου
Δημητρα Νικολα
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LIVE
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Ο Αδάμ Τσαρούχης μας συστήθηκε δισκογραφικά με τον δίσκο ‘’Σαν ταινία” που κυκλοφόρησε από την εταιρία InRealTime Records καθώς και με τις ραδιοφωνικές διασκευές “Μια αγάπη για το καλοκαίρι” και “Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα” και το τραγούδι “Ρετρό” σε μουσική της Ανδριάνας Μπάμπαλη και στίχους του Σταύρου Σταύρου.
Η Γιάννα Βασιλείου εμφανίστηκε στο χώρο της δισκογραφίας με τον πρώτο της δίσκο “Όλα όσα αγαπώ” από τον οποίο ξεχώρισαν δύο τραγούδια δικής της μουσικής και στίχων, τα “Λόγια Αγάπης” και το “Μοιάζει Απλό”, ενώ μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία βρήκε η διασκευή της στο γνωστό “Κάθε φορά που θα ‘ρθεις βρέχει”. Κυκλοφορεί τις προσεχείς ημέρες το single-προπομπός του δεύτερου δίσκου της- “Μια στιγμή στο χρόνο”.
Μαζί τους οι μουσικοί:
Jim Staridas: τρομπόνι
Μιχάλης Καταχανάς: βιόλα
Γιάννης Παπαδόπουλος: πιάνο
Ντίνος Μάνος: μπάσο
Βασίλης Ποδαράς: τύμπανα
Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιάννα Βασιλείου, Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
ΠΟΥ & ΠΟΤΕ
Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfiggamusic@gmail.com
Πέμπτη 10/11, 21:30
Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού: KERDISETO (http://kerdiseto.gr) www.saveandwin.gr ediagonismoi.gr