Κερδίστε 8(4+4) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Μίχαελ Κόλχαας-Η ιστορία ενός δίκαιου ανθρώπου’ στο BIOS Tesla στις 4 & 5/11 (Οι νικητές)

Η παράσταση ΜΙΧΑΕΛ ΚΟΛΧΑΑΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ που είχε θερμή υποδοχή από κοινό και κριτικούς θα παρουσιάζεται σε επανάληψη από την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου στο BIOS Tesla.Basement. 8 τυχεροί θα βρεθούν εκεί Παρασκευή 4 & Σάββατο 5 Νοεμβρίου για να παρακολουθήσουν την παράσταση. Συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής της επιλογής σας και σας ειδοποιούμε αυθημερόν στο email που δηλώσατε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 NOEMΒΡΙΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΣΚΟΥΤΑ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ
ΛΟΥΚΑΣ ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΠΝΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 NOEMΒΡΙΟΥ

Σπυρόπουλος Γιώργος
Γιώργος Σφακιανάκης
Γιώργος Ψωμιάδης
Λεωνιδας Κατσιβελος

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο Μίχαελ Κόλχαας, ένας νομοταγής και φιλήσυχος έμπορος αλόγων, αδικείται. Το κράτος δεν τον προστατεύει γιατί εκείνος που τον έβλαψε είναι ισχυρός, έχει διασυνδέσεις και συγγένειες με ακόμα ισχυρότερους, παρεμποδίζοντας έτσι το έργο της δικαιοσύνης. Τότε είναι που ο Κόλχαας παίρνει το νόμο στα χέρια του.

Οι τρεις ηθοποιοί ζωντανεύουν επί σκηνής αυτό το παράδοξο οδοιπορικό, όπου τα πρόσωπα, ο χώρος και ο χρόνος δράσης, εναλάσσονται σε έναν περιπετειώδη καλπασμό αφήγησης. Ένα συγκλονιστικό χρονικό για τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής και το μαρτύριο του να είσαι δίκαιος: “…θα έπρεπε να τον μνημονεύουν ως υπόδειγμα καλού πολίτη, αν δεν το είχε παρακάνει με μία αρετή. Η αίσθηση του δικαίου τον έκανε ληστή και φονιά.”

Σκηνοθετικό Σημείωμα:

Το κείμενο μας μαγνήτισε από την αρχή. Όχι γιατί έχουμε έτοιμες απαντήσεις και συμπεράσματα να επικοινωνήσουμε, αλλά ακριβώς γιατί αυτή η ιστορία μας προκαλεί σχεδόν αμηχανία. Το να αδικείται κάποιος από το κράτος είναι συχνό φαινόμενο. Σ’ αυτό το αφήγημα συναντάμε, όμως, κάτι όχι και τόσο συχνό: έναν ”υπερβολικά” δίκαιο άνθρωπο. Παρακολουθούμε την ιστορία ενός ανθρώπου που δε διστάζει να χάσει τα πάντα, να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή του, προκειμένου να αποκαταστήσει την αδικία που του έγινε από την καθεστηκυία τάξη. Να μια ιστορία που αξίζει να πεις σήμερα. Επιλέξαμε να είμαστε μόνο τρεις ηθοποιοί επί σκηνής, σε ένα έργο που εμφανίζονται γύρω στα σαράντα πρόσωπα και που ο τόπος δράσης αλλάζει σχεδόν κάθε δύο σελίδες! Αυτός ο περιορισμός γεννά εφευρετικότητα και η εφευρετικότητα γεννά μια ζωντανή αφήγηση.

Tαυτότητα Παράστασης

Mετάφραση: Θόδωρος Παρασκευόπουλος
Σκηνοθεσία / Δραματουργική Επεξεργασία/ Ερμηνεία:
Ομάδα «Τρις» (Χρηστίνα Γαρμπή, Κώστας Κουνέλλας, Βασίλης Σαφός)
Σκηνικά:  Άρτεμις Σιέρα
Κοστούμια: Δήμος Κλιμενώφ
Βοηθός ενδυματολόγου: Ιωάννα Παπακωνσταντίνου
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης
Φωτογραφίες: Αναστασία Γιαννάκη
Video promo: Θανάσης Τσιμπίνης
Σχεδιασμός Ήχου: Τάσος Παπαδόπουλος

Διαρκεια : 95 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παραστάσεις: Παρασκευή 4/11 &  Σάββατο 5/11, 21:00  
BIOS.TESLA, Πειραιώς 84 Αθήνα
Πληροφορίες: Τ.:2103425335 / www.bios.gr
https://www.facebook.com/%CF%84-%CF%81-%CE%B9-%CF%82-186019191731765/?fref=ts&__mref=message_bubble

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr