Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Πολύ Κακές Ιδέες’ στο Θέατρο Άβατον στις 13/11 (Οι νικητές)

Κάθε Κυριακή στο Θέατρο Άβατον οι ομάδες “Bus Και” και “Κακές Ιδέες”, παρουσιάζουν μια ξεχωριστή θεατρική πρόταση! Εργα χωρίς σενάρια, που δημιουργούνται εκείνη την στιγμή με την συμμετοχή του κοινού. 5 τυχεροί φίλοι  την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, θα παρακολουθήσουν και θα ζήσουν την μοναδική αυτή θεατρική εμπειρία. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, την προηγούμενη ημέρα της παράστασης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!



ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΛΤΑ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΔΟΥΛΗΓΕΡΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

kakes-idees2

Οι «Bus και» και οι «Κακές Ιδέες» είναι θίασοι θεατρικού αυτοσχεδιασμού Improv Comedy. Ανεβαίνουν στη σκηνή και δημιουργούν ολόκληρο το θεατρικό έργο εκείνη τη στιγμή. Δεν υπάρχει κανένα σενάριο, κανένας προκαθορισμένος χαρακτήρας, καμία δικλείδα ασφαλείας. Όλα δημιουργούνται αυθόρμητα, επί σκηνής, με αρχική έμπνευση μία πρόταση που θα δώσει το κοινό στην αρχή της παράστασης.

Για 4η συνεχόμενη σεζόν, η ImproVIBE παρουσιάζει παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού, αυτό που ονομάζουμε «Improvised Comedy Theater». Από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, μια απολαυστική σειρά πρωτότυπων θεατρικών παραστάσεων έρχεται στο Θέατρο Άβατον στο Γκάζι με τον τίτλο «Improv Comedy – Πολύ Κακές Ιδέες». Οι καλύτεροι αυτοσχεδιαστές της Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να κάνουν αυτό που σε κάνει να λες «Άσε ρε. Αποκλείεται!».

Κάθε παράσταση είναι μοναδική και το έργο που δημιουργείται κάθε βραδιά είναι διαφορετικό και πρωτότυπο. Μια παράσταση που παίχτηκε μια βραδιά δεν έχει ξαναπαιχτεί ποτέ και ούτε πρόκειται να ξαναπαιχτεί. Όλα βασίζονται σε μία ιδέα, και, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν κακές ιδέες! Σε ένα θεατρικό έργο όπου τα πάντα είναι δυνατά, θα γελάσετε με την ψυχή σας και θα δείτε τους ηθοποιούς να ζωντανεύουν έναν ολόκληρο κόσμο μπροστά στα μάτια σας!

Συντελεστές: Παναγιώτης Δελαβίνιας, Άρτεμις Γρύμπλα, Βασιλική Κίσσα, Μενέλαος Πρόκος, Άννα Γεωργέλλη, Κώστας Σφήκας.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, 21:30

Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3 Γκάζι, Μετρό Κεραμεικός, Πληροφορίες-κρατήσεις: 210-3412689

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr