Κερδίστε 10 (5+5) διπλές προσκλήσεις για τη μουσική κωμωδία “Να μ΄αγαπάς τα Σάββατα!” στις 12/11 (Oι νικητές)

Το ‘Τσάι στη Σαχάρα’ παρουσιάζει τη μουσική κωμωδία του Αντώνη Τσιπιανίτη ‘Να μ΄αγαπάς τα Σάββατα‘! Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις, για τo Σάββατο 12/11,  απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (21:45)

Ειρήνη Φλεριανού
Σταυρούλα Συμεωνίδου
Κατια Μπαλατσουκα
Χρυση Γεωργαρακη

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (Μεταμεσονύκτια)

 

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Μια μουσικοθεατρική κωμωδία για τους ανθρώπους που αναζητούν τον έρωτα και για τα κωμικοτραγικά εμπόδια που δεν τους αφήνουν να τον βρουν ή… τους οδηγούν στο να τον συναντήσουν εκεί που δεν τον περίμεναν. Μια παράσταση με άφθονο χιούμορ, έρωτα και πολύ γέλιο από την αρχή μέχρι το τέλος εμπλουτισμένη με πολλά τραγούδια.

Κι όλα αυτά επειδή… ένα Σάββατο βράδυ η Ελίνα πληροφορείται από το σύζυγό της πως θέλει να πάρουν διαζύγιο επειδή αγαπάει άλλη.

Αναστατωμένη καταφεύγει στα μπουζούκια, για να ανάψει μια “φωτιά το Σαββατόβραδο”. Ο τραγουδιστής την φλερτάρει κι εκείνη ανταποκρίνεται-λόγω της ημέρας…

Στην πορεία όμως κάνουν και οι δύο την ίδια σκέψη: ‘Από το να είμαι μόνος/η, δεν είναι καλύτερα να παραστήσω τον ερωτευμένο/η μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο;’.

Και τότε, η ζωή ξετυλίγει το δικό της σχέδιο γι αυτούς τους δύο…

Η παράσταση παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία – μουσικές επιλογές Αλέξανδρου Λιακόπουλου
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γωγώ Φάκου, Γιάννης Χαντέλης
Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ημέρα / Ώρα: Σάββατο 12/11 στις 21:45 & 23:50  
Xώρος Παραστάσεων: Τσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18 – Ιλίσια, Τηλέφωνο 2110120936, fax 2110120937, Email : tsai2012saxara@gmail.com 

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr