Κερδίστε 10(5+5) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Βίλα Αμαλίας’ στις 21 & 22/11 (Οι νικητές)

Η νέα παράσταση του Τόλη Παπαδημητρίου, ‘Βίλα Αμαλίας’, για δεύτερη χρονιά, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Ακάδημος! 10 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση τη Δευτέρα 21 ή την Τρίτη 22 Νοεμβρίου – συμπληρώνετε την φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας και σας ειδοποιούμε, εφόσον ανήκετε στους νικητές, την προηγούμενη μέρα μετά τις 15:00.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 /11/2016

BΑΣΊΛΗΣ ΒΑΡΘΑΛΗΣ
ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΟΠΟΎΛΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΙΩΤΗΣ
ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΒΑΛΟΜΑΝΔΡΑ

 

ΤΡΙΤΗ 22/11/2016

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑΣΤΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΖΑΓΚΑ
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΥΡΗΚΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΥ
ΣΥΜΕΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΣ

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ROZ-KITRINO

Ο Τζόνυ και ο Βούλης Ραγιάς είναι δύο «φυσιολογικότατοι» νεοέλληνες· χρωστάνε δηλαδή παντού αλλά πίνουν αυστηρά και μόνο freddo cappuccino. Κι ενώ η ιδιοκτήτρια του σπιτιού Αμαλία Φύκια απειλεί τα 2 αδέρφια με έξωση ένα μπλέξιμο στις τηλεφωνικές γραμμές θα δώσει στο Τζόνυ τη φαϊνή ιδέα να παγιδεύσουν τον πρώην Υπουργο Οικονομικών Αναστάσιο Μαλέα σ’ ένα ροζ σκάνδαλο. Ο Βούλης φοβάται, ο Υπουργός καταφθάνει αλλά η ρωσίδα Σάσα Στολίσναγια έχει άλλα σχέδια. Σα να μη φτάναν όλα αυτά η κόρη της Αμαλίας, Πηνελόπη κάνει κατάληψη στην κρεβατοκάμαρα την ίδια στιγμή που η μαμά της αλωνίζει ανενόχλητη στο διαμέρισμα. Κι ακριβώς εκείνη τη στιγμή που νομίζεις ότι τα πράγματα δεν μπορούν να πάνε χειρότερα εμφανίζεται ο αστυνόμος Γκοτζίλα! Απο ’κει και πέρα ο Θεός κι η ψυχή τους…

O Τόλης Παπαδημητρίου υπογράφει σκηνοθετικά την κωμωδία του «ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ» κι έρχεται για 2η χρονιά να ταράξει τη σκηνή του θεάτρου ΑΚΑΔΗΜΟΣ. Ο καταιγιστικός ρυθμός, οι ξέφρενες καταστάσεις, οι 7 χαρακτήρες «στα κόκκινα» και οι διαδοχικές ανατροπές συνθέτουν μια φαρσοκωμωδία που σας υπόσχεται- αν μη τι άλλο- ένα ξεκαρδιστικό δίωρο.

«Έχω το τέλειο σχέδιο!» είπε λοιπόν ο Τζόνυ Ραγιάς κι έτσι το δυαράκι τους στην Καλλιθέα μετατράπηκε σε ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ… ξανά!!!

Παίζουν: Στέφανος Αθανασόπουλος, Ελένη Βρακά, Ζέτα Λιάλιου, Μιχαηλία Μουσάκου, Δημοσθένης Μπουντούρης, Τόλης Παπαδημητρίου, Αντώνης Στάμος
Σκηνοθεσία: Τόλης Παπαδημητρίου
Βοηθ.Σκην. : Κατερίνα Σπύρου
Σκηνικά-Κοστούμια: Νίκη Δημητρίου
Photos/Videos: Κωνσταντίνος Νούλας
Graphics: Άννα Μαυροειδή
Μουσική επιμέλεια: Τόλης Παπαδημητρίου
Παραγωγή: ΦΩΣart
Διάρκεια: 120΄ (με διάλειμμα)

Like on Facebook : https://www.facebook.com/vilaAmalias
Watch more on Youtube: Youtube.com/craveformore
#vilaAmalias

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ:

 Δευτέρα 21 & Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 21:00 στο θέατρο ΑΚΑΔΗΜΟΣ
(Ιπποκράτους 17 και Ακαδημίας)

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr