Κερδίστε 8 (4+4) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Και τα αγόρια κλαίνε” στις 31 & 01/11 (Oι νικητές)

Για πρώτη φορά στο θέατρο η ζωή ενός serial killer! Η παράσταση «Και τα αγόρια κλαίνε» του Μιχάλη Παπαδόπουλου, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, παρουσιάζεται στο Τσάι στη Σαχάρα και δίνουμε τη δυνατότητα σε 8 τυχερούς να δουν αυτήν τη θεατρική πρόταση τη Δευτέρα 31/10 ή την Τρίτη 01/11, λαμβάνοντας από μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και εφόσον είστε ένας από τους τυχερούς, σας ειδοποιούμε στο email που έχετε δηλώσει, την προηγούμενη ημέρα της παράστασης. Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 /10/2016

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΛΙΟΥ
ΣΥΜΕΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΗ

ΤΡΙΤΗ 01/11/2016

Ιωάννα Ζαδέλλη
Νίκος Τσεκούρας
Βασιλική Νικολάου
Ηλέκτρα Διακολαμπριανού
Θωμάς Βενετσανόπουλος

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΛΑΙΝΕ
Στο θέατρο Τσάι στην Σαχάρα

«Είμαι ένας επιτυχημένος, ευτυχισμένος πατέρας, έτσι όπως το ονειρεύτηκε ο μπαμπάς μου, και το 1965 είναι η χρονιά μου»

Ο Τζον Γουέην Κέισυ είναι υπόδειγμα αμερικανού πολίτη της δεκαετίας του 1960. Ευτυχισμένος οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, σημαντικό μέλος της κοινωνίας με έντονο κοινωνικό έργο.

Ζει με τη σύζυγό του και τα παιδιά του κι εργάζεται στην αλυσίδα εστιατορίων του πεθερού του. Την ημέρα είναι αξιοσέβαστος και ευυπόληπτος… Τη νύχτα αλλάζει πρόσωπο, όταν μπαίνει στο αυτοκίνητό του και κυκλοφορεί στους δρόμους. Εμφανίζεται ο Πόγκο… ο κλόουν… εκείνος που αγαπάει τα νεαρά αγόρια… το λευκό τους δέρμα… την απαλή τους μυρωδιά. Τα νεαρά αγόρια που καταλήγουν να κοιμούνται στο υπόγειο, αφού τελειώσει μαζί τους… αφού τα έχει κάνει να κλάψουν.

Βασισμένο στην αληθινή ζωή του Αμερικανού Τζον Γουέην Κέισυ ή αλλιώς Πόγκο ο κλόουν, ο μονόλογος του Μιχάλη Παπαδόπουλου, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό, μας δείχνει τη ζωή ενός από τους πιο γνωστούς κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής, ενός ανθρώπου που βίασε, σκότωσε και έθαψε κάτω απ’ το σπίτι του 33 νεαρά αγόρια και καταδικάστηκε σε θάνατο – αμετανόητος – αφού αποκαλύφθηκαν όλες οι στυγερές δολοφονίες που είχε κάνει…

«Όταν θάβεις κάτι τελειώνει, μόνο όταν το θάβεις.
Δεν τον ξανασκέφτηκα, δεν τον έψαξα, τον έθαψα, τέλος»

Ξεκινώντας απ’ τα παιδικά του βιώματα, περνάει στην εφηβεία, τους γάμους, τα παιδιά, για να φτάσει στο μεγάλο πάθος, τα αγόρια που κλαίνε… γιατί όλα κλαίνε… αλλιώς δεν τα αφήνει να κοιμηθούν…

«Απόψε είναι μια ξεχωριστή νύχτα, απόψε δεν θα κοιμηθώ μόνος σε ένα κελί, απόψε θα βρεθώ αγκαλιά με τα αγόρια μου, Timothy; Εσύ είσαι; Τ΄ ακούτε; Είναι τα αγόρια μου που κλαίνε, κλαίνε τα αγόρια μου…»

Θυμάται, περνάει μπροστά του όλη του η ζωή, γίνεται θύτης, θύμα, κατήγορος, μα κυρίως κατηγορούμενος. Και πάντα, ακόμη και την τελευταία στιγμή… περήφανος που έζησε ”διαφορετικός απ τους άλλους ανθρώπους, χωρίς να ντρέπεται για τις εμμονές και τα πάθη του”

Συγγραφέας: Μιχάλης Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία – Σκηνικό: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γωγώ Φάκου
Μουσική επένδυση: Γιώργης Κοντοπόδης
Στο ρόλο του Τζον Κέισυ: Γιώργης Κοντοπόδης

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά

Ακατάλληλο για ανηλίκους

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ημέρα / Ώρα: Δευτέρα 31/10 και Τρίτη 01/11 στις 21:30
Xώρος Παραστάσεων: Τσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18 – Ιλίσια, Τηλέφωνο 2110120936, fax 2110120937, Email : tsai2012saxara@gmail.com 

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr