Κερδίστε 6 (3+3) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Γύρισε Πίσω” @ Θέατρο Άβατον στις 21 & 22/10 (Οι νικητές)

Οι Βίκυ Αδάμου και Χριστίνα Σαμπανίκου αποτελούν τα τελευταία χρόνια ένα δημιουργικό δίδυμο που αιφνιδιάζει με το διαφορετικό βλέμμα και το καυστικό χιούμορ του. Mετά την τελευταία τους επιτυχημένη συνάντηση στη μαύρη κωμωδία «Σκάσε ή Η Χαμένη Παντόφλα του Μανώλη Καρέλη» ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και μαζί με τον Θανάση Ζερίτη από τους 4Frontal, παρουσιάζουν το «Γύρισε Πίσω», ένα κωμικό μελλοντολογικό θρίλερ που εκτυλίσσεται σε μια αγνώριστη Αθήνα στο μέλλον. 6 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση στις 21 & 22 του μήνα – συμπληρώστε, όπως πάντα την επιθυμητή φόρμα και αυθημερόν θα ειδοποιηθείτε στο email σας.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Μαρία Φάβα
Μάκης Καλαδελφός

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΑΣ
ΜΑΡΩ ΜΑΝΤΑ
ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΖΟΥ

 

divider
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Δύο γυναίκες καλούνται να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον που σε τίποτα σχεδόν δεν θυμίζει την ζωή όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει πια πρόσβαση στο διαδίκτυο, ούτε σε βασικά αγαθά. Οι αλλαγές που συνήθως απαιτούν χρόνο για να τελεστούν, έχουν επιταχυνθεί μετατρέποντας την πόλη και τον κόσμο σε ένα αγνώριστο σουρεαλιστικό περιβάλλον που προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων. Ένας μυστήριος αινιγματικός επισκέπτης περιπλέκει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα τους, προκαλώντας καταστάσεις που ακροβατούν μεταξύ του αληθινού και του φανταστικού.

Είστε έτοιμοι λοιπόν να γυρίσουμε πίσω; Με σημείο εκκίνησης, το Θέατρο Άβατον και ημέρες αναχώρησης Παρασκευή και Σάββατο, από τις 30 Σεπτεμβρίου και για 10 μόνο (φευγάτες) παραστάσεις.

Σημείωμα Παράστασης
Αν μια μέρα ξυπνήσεις και όλα αυτά που φοβάσαι, έχουν ήδη συμβεί, τότε δύο εκδοχές υπάρχουν: ή να μην φοβάσαι τίποτα πια ή να επινοήσεις καινούριους φόβους. Πόσο οικείο μπορεί να γίνει ένα τρομακτικό περιβάλλον; Υπάρχουν όρια στην προσαρμοστικότητα μας; Μπορούμε ποτέ να απαλλαγούμε πραγματικά από το Παρελθόν μας ή αυτό βρίσκει πάντα τρόπους να εισχωρεί στο παρόν και να επηρεάζει το μέλλον; Πόσο αστεία μπορεί να γίνει μια δύσκολη συνθήκη; Και τελικά σε έναν κόσμο που καταρρέει από πού πρέπει να πιαστείς για να μην καταρρεύσεις μαζί του;

Συγγραφέας: Xριστίνα Σαμπανίκου
Σκηνοθεσία: Bίκυ Αδάμου
Φωτισμοί: Παύλος Μαυρίδης
Σκηνικά-κοστούμια: Lazy Boy*
Επιμέλεια μουσικής: Σταύρος Γιαννουλάδης
Φωτογραφίες-Γραφικά: Κωνσταντίνος Οικονόμου
Γραφιστική Επιμέλεια:Σπύρος Κοντογιώργης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Άντζη Βαλσαμή

Eρμηνεύουν οι: Βίκυ Αδάμου, Θανάσης Ζερίτης, Χριστίνα Σαμπανίκου.

Διάρκεια:70’

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παραστάσεις: Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Οκτωβρίου
Ώρα Έναρξης: 21.15

Θέατρο Άβατον
Ευπατριδών 3, Γκάζι, μετρό Κεραμεικός

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr