Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «HOPE» στις 16/07 (Οι νικητές)

hope3

Το μουσικό έργο «HOPE» παρουσιάζεται στο 1ο Reborn in Athens Festival. 3 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση το Σάββατο 16/07. Συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής  και σας ειδοποιούμε αυθημερόν στο email που δηλώσατε (εφόσον κληρωθείτε).

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙΔΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΗ
ΘΕΌΔΩΡΟΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΊΔΗΣ

divider
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

hope9

Μια νεαρή κοπέλα βρίσκεται να ξυπνά ξαφνικά σε ένα άγνωστο δωμάτιο μιας μεγαλούπολης του μέλλοντος. Δεν έχει βρεθεί ποτέ εκεί στο παρελθόν και όλα γύρω της μοιάζουν ξένα.
Αφού αντιλαμβάνεται πως είναι ολομόναχη σε εκείνο το μέρος, παγιδευμένη σε μια άλλη, διαφορετική γι’αυτή πραγματικότητα αποφασίζει να βρεί λύση στη μυστήρια εμφάνισή της εκεί. Η περιπέτειά της την οδηγεί σ’ ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης με μοναδικό σύμμαχο την ελπίδα.

Μουσική, θέατρο, λογοτεχνία και visuals συνδυάζονται αρμονικά για να δώσουν ένα ολοκληρωμένο νόημα στην έννοια της «θεματικής τέχνης». Το Hope, ως ένα τέτοιο ιδιαίτερο εγχείρημα, προσπαθεί να αφήσει ελεύθερο το πνεύμα και τη δημιουργικότητα του καθενός να ερμηνεύσει και να κάνει προσωπικό του βίωμα τα όσα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του έργου.

“Ονειρεύομαι τούτο το περιπετειώδη θίασο να ταξιδεύει ολούθε, ώστε να μεταλαμπαδεύσει την μοναδική του πρόταση όσο το δυνατόν περισσότερο. Και δεν τους ονειρεύομαι μονάχα στις μεγάλες πόλης της πολυπαθούς Ψωροκώσταινας. Τους θέλω και στα Εξωτερικά, αφού είναι εκεί που με το καλό θα βρουν το χειροκρότημα που τους πρέπει!… ” Γράφει ο Χρήστος Κισσατζεκιάν.

Omega Project 3

Το πειραματικό σχήμα Omega Project 3 (Op3) πραγματεύεται ένα μουσικό έργο χρησιμοποιώντας ως αφετηρία την ατμοσφαιρική μουσική ενώ παράλληλα δανείζεται στοιχεία από πολλά διαφορετικά μουσικά είδη όπως τη μοντέρνα κλασική σύνθεση, την jazz , την ηλεκτρονική αλλά και παραδοσιακά μέσα απ’τους ρυθμούς. Όλα αυτά συνδιασμένα με την αφήγηση, την ποίηση και το λόγο που παίρνει ζωή με τη βοήθεια μιας μικρής ομάδας ηθοποιών. Από την ιδιαίτερη αυτή μείξη των επιμέρους στοιχείων σε ένα αρτιστικό πάντρεμα με εντυπωσιακά background visuals και έναν ατμοσφαιρικό σχεδιασμό φώτων, συντίθεται μία ιστορία εσωτερικής αναζήτησης και ελπίδας.

Ταυτότητα παράστασης:

Σενάριο – Concept: Δημήτρης Μητρόπαπας
Σκηνοθετική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπηλιώτης
Μουσικοί: Ανδρέας Μπογάς – πιάνο, Χρήστος Τζούρας – πιάνο/FX, Γιώργος Νικολαϊδης – κιθάρα, Γιάννης Κουτσουδάκης – κοντραμπάσσο, Δημήτρης Μητρόπαπας – τύμπανα & κρουστά
Υπεύθυνος Οπτικής Επικοινωνίας: Παναγιώτης Γαβρίλης
Εικονογράφηση: Κωνσταντίνος Τασιάς
Παίζουν: Ellie Fontaine (Melanie), Χρύσα Σαββάκη (Hope), Ανδρέας Γαρουνιάτης (Αφηγητής/Χρόνος/Φόβος)

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Xώρος Παραστάσεων: Θησείον, ένα Θέατρο για τις Τέχνες // Τουρναβίτου 7, Ψυρρή // Τ.: 210 32 55 444
Ημέρα & ώρα παράστασης: : Σάββατο 16 Ιουλίου στις 21:15 στο πλαίσιο του Reborn in Athens.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr