Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το Mount Olymprov – 1ο Φεστιβάλ Αυτοσχεδιαστικού Θεάτρου στις 11/06 (Οι νικητές)

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία διοργάνωση-γιορτή του Improv Comedy Theater που σας φέρνει τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου από όλο τον κόσμο: το Mount Olymprov | 1ο διεθνές φεστιβάλ αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv Comedy Theater! 2 τυχεροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν και θα γελάσουν πολύ, αφού τους δίνουμε την ευκαιρία να λάβουν μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 11/06. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, την προηγούμενη ημέρα του event.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΔΟΥ
NTINOΣ KOKKINOΣ

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MOUNT OLYMPROV

Mount Olymprov
Το 1ο διεθνές φεστιβάλ αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv Comedy Theater

μια παραγωγή της ImproVIBE
http://mountolymprov.com/

THE HUB EVENTS
Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα, Αθήνα
7 – 11 Ιουνίου 2016

Παραστάσεις Improv κάθε βράδυ: 21.00 / Διάρκεια: 120 λεπτά (με διάλειμμα)
Πόρτες: 19.30 – Δωρεάν διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες.
Εισητήριο: €10 κανονικό / €8 μειωμένο
Πληροφορίες: http://mountolymprov.com / 210.3411984
Προπώληση: https://www.viva.gr/
https://www.facebook.com/events/1533687583625164/

70 καλλιτέχνες.
20 χώρες.
19 σεμινάρια.
16 παραστάσεις.
9 εκπαιδευτές.
5 μέρες.
1 φεστιβάλ!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία διοργάνωση-γιορτή του Improv Comedy Theater που σας φέρνει τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου από όλο τον κόσμο. Το Improv Comedy Theater δεν είναι σαν το συνηθισμένο θέατρο, δεν είναι σαν το stand-up comedy, δεν είναι σαν τίποτα που πιθανώς να έχετε δει! Η ImproVIBE σας προσκαλεί σε ένα 5ήμερο φεστιβάλ γεμάτο παραστάσεις, σεμινάρια και δραστηριότητες αυτής της συναρπαστικής μορφής θεατρικής τέχνης. Ελάτε να απολαύσετε το Improv Comedy Theater στα καλύτερά του. Διασκεδάστε με άφθονες διαδραστικές δραστηριότητες, παρακολουθήστε μοναδικές παραστάσεις κάθε βράδυ από 16 διαφορετικούς διεθνείς θιάσους, γραφτείτε σε ένα από τα σεμινάρια που θα διδάσκουν οι μαιτρ του είδους.

Το Improv Theater είναι μια νεοφερμένη μορφή θεατρικής τέχνης στην Ελλάδα, το οποίο βασίζεται στην δημιουργικότητα, τον αυθορμητισμό και τη φαντασία των ηθοποιών. Όταν ανεβαίνει ο θίασος επί σκηνής, δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για το έργο που θα παίξει. Δεν υπάρχει κείμενο, δεν υπάρχουν προκαθορισμένοι χαρακτήρες και συνθήκες, δεν υπάρχει καμία δικλείδα ασφαλείας. Κάθε έργο είναι μοναδικό, διότι γεννιέται και πεθαίνει την ίδια βραδιά, μπροστά στα μάτια των θεατών.

Οι χώροι του The Hub Events θα ανοίγουν για το γενικότερο κοινό από τις 19:30 κάθε μέρα, προσφέροντας δωρεάν διαδραστικές δραστηριότητες πριν ξεκινήσουν οι παραστάσεις. Κάθε βράδυ θα διεξάγεται και μια νέα παράσταση Improv Comedy Theater, με τη συμμετοχή 4 διεθνών θιάσων.

Το Improv πρωτοπαρουσιάστηκε στην χώρα μας το 2012 με την ίδρυση της ImproVIBE, της πρώτης και μοναδικής σχολής Improv Comedy Theater στην Ελλάδα. Ο Μενέλαος Πρόκος, ιδρυτής της σχολής και καλλιτεχνικός διευθυντής, γύρισε στην Ελλάδα εν μέσω κρίσης μετά από 13 χρόνια ζωής σε διάφορες χώρες του κόσμου, και ξεκίνησε να διδάσκει αυτό που μέχρι τότε ήταν απλά το πάθος του. Έχει ταξιδέψει ως ηθοποιός και ως εκπαιδευτής Improv Theater στην Ισπανία, ΗΠΑ, Γερμανία, Φινλανδία, Τουρκία, Βρυξέλλες και Σουηδία. Η ImproVIBE, όμως, δεν είναι μόνο ο Μενέλαος. Είναι και η Βασιλική, ο Παναγιώτης, η Ελίνα, ο Κώστας, ο Γρηγόρης, η Μαρίνα και άλλα 300 άτομα της ολοκαίνουριας αυτής κοινότητας των improvisers που στηρίζουν το Improv και το βοηθούν να αναπτυχθεί.

Σκοπός αυτού του φεστιβάλ είναι να γνωρίσει το ελληνικό κοινό αυτή τη νέα μορφή θεατρικής τέχνης και να δει κάποια από τα καλύτερα παραδείγματα αυτής παγκοσμίως.

Προσκεκλημένοι εκπαιδευτές είναι οι: Patti Stiles, Heather Urquhart, Joe Samuel, Aden & Eric Nepom, Flavien Reppert, Kevin Gillese, Simone Tani, Marc Majcher.

Προσκεκλημένοι θίασοι είναι οι: History Under the Influence, Teatre de l’ oignon, Manacle, Trickle, Phil Lunn, Ephemerata, Impro Impar, Lamabati, Ghost Sheep, The Schmaylors, καθώς επίσης και 6 διεθνή ensemble από όλο τον κόσμο.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Σάββατο 11/06 στις 21:00 (Πόρτες: 19.30)
THE HUB EVENTS
Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα, Αθήνα | 210.3411984

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr

Υποβολή σχολίου