Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Ο Μυστήριος Mr. Love’ στις 20/04 (Οι νικήτριες)

Ο… ‘Μυστήριος Mr. Love’ έρχεται στο Θέατρο Γκλόρια Μικρό και δίνουμε την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να παρακολουθήσουν την παράσταση την Τετάρτη 20/04. Στη φόρμα συμμετοχής θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΙΚΥ ΚΟΤΣΕΡΑ
ΠΟΛΥΜΝΙΑ ΒΕΛΚΙΔΟΥ

 

divider

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ ΜΙΚΡΟ

«Ο ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ MR LOVE»
Ερωτικό θρίλερ
της Καρολάιν Λίτς
Σε απόδοση και σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη

Οι θεατρικές επιχειρήσεις του Τάσου Παπανδρέου παρουσιάζουν στο θέατρο «ΓΚΛΟΡΙΑ ΜΙΚΡΟ» από τα μέσα Μαρτίου το ερωτικό θρίλερ της Καρολάιν Λίτς «Ο μυστήριος mr love» με τους Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Τζένη Διαγούπη. Ένα αριστουργηματικό έργο που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς στο πρωτο του ανέβασμα κατά τη θεατρική περίοδο 2005-6 με τους Άλκη Κούρκουλο και Ελένη Καστάνη στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ-ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ.

H υπόθεση
Λονδίνο 1910. Εκείνος, Ο MR LOVE, ένας γοητευτικός προικοθήρας και απατεωνίσκος που ασκεί γοητεία σε γυναίκες με «κουσούρι» όπως χαρακτηριστικά λέει κι ο ίδιος. Εκείνη η Αδελαίδα Πίντσιν, το «κουσούρι», μια ευτραφής ταπεινή καπελού ρομαντική με συναισθήματα και οικονομίες στην άκρη. Ο θύτης και το θύμα… που πέφτει στην αγκαλιά του από τον ξαφνικό έρωτα που της χτυπάει την πόρτα, τον παντρεύεται, το σκάει μαζί του από το σπίτι και τη δουλειά της και πάει σε ένα φτηνό ξενοδοχείο όπου εκεί διαδραματίζεται η τελευταία πράξη του έργου και της σχέσης τους… Εκεί θα ανακαλύψει τη δική της αλήθεια, αλλά και τη δική του, μυστηριακή, καταλυτική, γοητευτική. Θα τον πείσει να μείνει κοντά της και να αλλάξει ζωή; Η αλήθεια της και τα συναισθήματά της θα τον κάνουν να ανακαλύψει την χαμένη αγάπη; Θα μπορέσουν να αγαπήσουν τις πληγές του παρελθόντος τους και να ζησουν μαζί; Ή μήπως το σκοτεινό παρελθόν είναι πιο δυνατό; Ένα έργο που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως δραματική κομεντί, με χιούμορ ευαισθησία και απρόσμενες εναλλαγές ύφους και κλίματος.

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ:
Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Τζένη Διαγούπη

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Απόδοση – Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης
Σκηνικά: Διονύσης Χριστοφιλογιάννης
Κοστούμια: Χριστίνα Κοντοβά
Μουσική: Παναγιώτης Τσεβάς
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Bασίλης Κουλακιώτης
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

ΓΚΛΟΡΙΑ ΜΙΚΡΟ
Ιπποκράτους 7, μετρό Πανεπιστήμιο,
τηλ. 2103642334 & 2103600832
καθημερινά 10:30-13:30 & 17:30-21:30

 Τετάρτη 20/04 στις 21:00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr