Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την οικογενειακή κωμωδία ‘ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι’ στις 06/03 (Οι νικητές)

Η οικογενειακή κωμωδία ‘ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι’ συνεχίζει έως τέλη Φλεβάρη στο Θέατρο Άνεσις! 2 τυχεροί φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια ευχάριστη Κυριακή, λαμβάνοντας από μία διπλή πρόσκληση για την τελευταία παράσταση στις 6 Μαρτίου, πανελλήνια μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, την προηγούμενη ημέρα της παράστασης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

Και σας προτείνουμε και τη σελίδα στο facebook για την παράσταση:ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΑΣΤΡΙΚΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΗ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΟΛΟγυρα, ΟΛΟτελα, ΟΛΟιδιοι
των Θεόδωρου Κανδηλιώτη και Κατερίνας Τσατσαράγκου

στην παιδική σκηνή του θεάτρου ΑΝΕΣΙΣ

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν που ενθουσίασε το κοινό, η anti-bullying οικογενειακή κωμωδία ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι, παίρνει παράταση για μία ακόμη Κυριακή και ρίχνει αυλαία στις 6 Μαρτίου, πανελλήνια μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού.

«Το γέλιο κάνει bullying στο bullying», στην ξεκαρδιστική, ανατρεπτική, αλλά και εκπαιδευτική, οικογενειακή κωμωδία «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι», στην παιδική σκηνή του θεάτρου Άνεσις.

Ένας στρουμπουλός και αφελής μπόμπιρας που δέχεται συνεχώς bullying, βρίσκει ανάμεσα στα δώρα του, τη μέρα των γενεθλίων του, ένα μαγικό αντικείμενο με το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει μια επιθυμία του. Με τη βοήθεια των Οδηγιών Χρήσης που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία εύχεται «να γινόμασταν όλοι οι άνθρωποι ίδιοι», πιστεύοντας ότι έτσι δεν θα υπάρχει πια κανένας λόγος για διαχωρισμούς, διαφωνίες και διχασμό. Όμως, το μόνο που καταφέρνει είναι σε ΟΛΟ τον πλανήτη οι άνθρωποι να γίνουν Oλότελα Oλόιδιοι και μια σειρά από ευτράπελα να αρχίσουν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο ήρωάς μας μαθαίνει ότι τα προβλήματα που οφείλονται στην ποικιλομορφία, δεν λύνονται με την εξάλειψη της διαφορετικότητας, αλλά με το σεβασμό σ’ αυτήν…

To «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι» είναι μια παράσταση–έμπνευση για τα διαχρονικά θέματα της σχολικής βίας και του ρατσισμού, που διδάσκει σε μικρούς και μεγάλους πως κάθε είδους εκφοβισμός, μπορεί να αντιμετωπιστεί!

Η παράσταση έχει εγκριθεί και είναι προτεινόμενη από την Ευρωπαϊκή καμπάνια κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Η παράσταση στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 2 ευρώ από κάθε εισιτήριο των 9 ευρώ και 1 ευρώ από κάθε εισιτήριο των 7 ευρώ για τη στήριξη του δύσκολου έργου του. Παράλληλα, τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα παρακολουθήσουν το έργο ως εκλεκτοί προσκεκλημένοι μας!

Επίσης, η παράσταση διατίθεται και στα σχολεία 1οβάθμιας και 2οβάθμιας εκπαίδευσης, στο θέατρο Άνεσις, με ειδικές τιμές για τους μαθητές.

Ταυτότητα παράστασης
Ηλικία παρακολούθησης: 4+
Παίζουν: Μιχάλης Αλικάκος, Θεόδωρος Κανδηλιώτης, Ρούλα Μανιάτη, Ολυμπία Σκορδίλη.
Σκηνοθεσία: Θεόδωρος Κανδηλιώτης
Σκηνικά: Γιούλα Ζωιοπούλου
Κοστούμια: Twin Picks
Μουσική: Γιώργος Αναστασόπουλος
Χορογραφίες: Αντιγόνη Χρόνη
Make Up: Χαρά Αλατζά – Freddy Makeup Stage
Επικοινωνία – Διεύθυνση Παραγωγής: Σωτήρης Μαρίνος
Παραγωγή: Ma.Ka.Co theatre www.makaco.gr / www.facebook.com/oloidioi

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ημέρα / Ώρα: Κυριακή 06/03, 12:00
Διάρκεια: 70 λεπτά
Xώρος Παραστάσεων: Θέατρο «Άνεσις», Λεωφ. Κηφισίας 14, Αθήνα 115 26, Τηλ. κρατήσεων 6943903557 & 210 7488881-2

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr

Υποβολή σχολίου