Kερδίστε 8 (4+4) προσκλήσεις για την παράσταση ‘Το Τέρας’ στο L.A. (Life n’ Art) Theater, στις 02 & 03/01 (Οι νικητές)

H παράσταση «Το Τέρας» του Γιάννη Θ. Οικονομίδη παίζεται στο lobby του Life n’ Art Theater, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.45. Για να έχετε την ευκαιρία να λάβετε μια διπλή πρόσκληση για Σάββατο 02/01 ή Κυριακή 03/01, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής. Κλήρωση την ίδια ημέρα, μετά τις 11:00, και σας ειδοποιούμε στο email που δηλώσατε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Στέλιος Κλιάμπας
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ
Αναστασία Ηλιάδη
Αγγελικη Σπηλιοπουλου

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΒΙΚΥ ΤΣΙΓΓΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΠΟΛΗΣ
Θάνος Σβίγκος
Χρήστος Ρουσσης

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Το τέρας»
του Γιάννη Θ. Oικονομίδη
Μια παράσταση bar theater… διαφορετική από τις άλλες!

Το έργο
Η ήσυχη καθημερινότητα ενός ζευγαριού μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν ο τετράχρονος γιος τους, κλειδώνει την εξώπορτα του διαμερίσματος και πετά τα κλειδιά στο φωταγωγό. Μια αθώα κίνηση πυροδοτεί καταιγιστικές εξελίξεις, φέρνοντας τους δύο νεαρούς γονείς αντιμέτωπους με τους χειρότερους φόβους τους. Στην προσπάθειά τους να απεγκλωβιστούν, τόσο κυριολεκτικά, όσο και μεταφορικά, μπλέκονται σε ένα κουβάρι κωμικοτραγικών καταστάσεων, μέχρι το αναπάντεχο φινάλε.

Τι είναι αυτό που θυσιάζουν καθημερινά άνδρες και γυναίκες, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του λεγόμενου σύγχρονου τρόπου ζωής; Πόσο ελεύθεροι είναι, πράγματι, να αισθανθούν, αλλά και να αφουγκραστούν τις ανάγκες των ανθρώπων, με τους οποίους συμβιώνουν; Σε ποιο βαθμό επικοινωνούν ουσιαστικά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα;

Το Τέρας, του Γιάννη Θ. Οικονομίδη, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο lobby του Life n’ Art Theater και θέτει καίρια ερωτήματα για τις ανθρώπινες σχέσεις και τον τρόπο, με τον οποίο αυτές διαμορφώνονται, εκούσια ή ακούσια στην καθημερινότητα. Πρόκειται για μια εύστοχη και άκρως ρεαλιστική ανατομία της ελληνικής οικογένειας. Με διεισδυτική κριτική ματιά, σαρκαστική διάθεση, αλλά και στιγμές έντονης συγκίνησης, ξεπροβάλλουν ανάγλυφα στο φως της θεατρικής σκηνής, χαρακτηριστικές πτυχές της πολύπλευρης κρίσης, που μαστίζει τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Πώς φτάσαμε σε αυτό το καθεστώς αλλοτρίωσης;… Με μαεστρία και καυστικό ρεαλισμό, «Το τέρας» επιχειρεί να δώσει τη δική του απάντηση και διεκδικεί το ενδιαφέρον και την προσοχή όλων μας.

Συντελεστές

Κείμενο: Γιάννης Θ. Οικονομίδης
Σκηνοθεσία: Ιορδάνης Καλέσης
Παίζουν: Γιώργος Αργυρόπουλος, Ιφιγένεια Θεοχαρίδη
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Οικονομίδη
Επιμέλεια ήχου – μουσικής: Νίκος Λυμπέρης, Θεοδοσία Γραμματικού
Ενδυματολογική επιμέλεια: Κατερίνα Αριανούτσου
Hair styling: Δημήτρης Κότσιρας
Φωτογραφίες – βίντεο: Δήμητρα Γκιώντε, Βάσω Χατζοπούλου
Διάρκεια: 75 λεπτά

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 02/01 και Κυριακή 03/01, στις 18:45

L.A. (Life n’ Art) Theater, Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι (κοντά στο Μετρό, στάση Κεραμεικός), Τηλέφωνο κρατήσεων (L.A Theater) : 210 5789337
E-mail: info@latheater.gr URL: www.latheater.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr