Kερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Το πηγάδι’ στις 23/11 (Οι νικητές)

Η παράσταση ‘Το πηγάδι‘ ανεβαίνει στο Θέατρο Προσκήνιο και περιμένει να σας ταξιδέψει στον κόσμο της! 6 τυχεροί φίλοι μας θα απολαύσουν τη νέα αυτή θεατρική πρόταση, λαμβάνοντας από μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, την προηγούμενη ημέρα της παράστασης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

OI ΝΙΚΗΤΕΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΟΥΠΑΣ
Ευα Βασιλειαδου
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ
ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΚΑΜΑΚΗ
ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΥ
Ευαγγελία Κουκουνάκη

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η ιστορία τοποθετείται στον κυριολεκτικό αλλά και συμβολικό κόσμο ενός πηγαδιού. Το πηγάδι αυτό φτιάχτηκε για κυκλώσει και να απομονώσει την απόλυτη αγάπη αυτού και αυτής. Να την απομονώσει από ένα κόσμο που δε μπορεί ούτε να καταλάβει, ούτε να δεχτεί το δικό τους τρόπο σκέψης. Ένα κόσμο που «φυτεύει πολυκατοικίες, χτίζει δέντρα, ευνουχίζει παιδιά και γεννάει μηχανές».

Μακριά και ασφαλείς πια από αυτόν τον κόσμο, οι δυο τους δίνουν μία υπόσχεση, να έρθει η ώρα κάποιου από τους δύο να πεθάνει τότε κι ο άλλος να τον ακολουθήσει στο θάνατο». Από αυτή τη στιγμή ξεκινάει ένα ταξίδι αυτογνωσίας και ανακάλυψης του άλλου. Ανακάλυψης του νοήματος της ελευθερίας, της αγάπης, της εξουσίας, της κυριαρχίας και της επικοινωνίας. Το ταξίδι αυτό θα μετατρέψει το πηγάδι από ένα τόπο ελευθερίας σε ένα τόπο εξάρτησης και καταπίεσης. Αλλά το νόημα στην ελευθερία ίσως βρίσκεται στο να την διεκδικήσεις.

|MάximaCulpa|

Η νεοσύστατη θεατρική ομάδα MaximaCulpa δημιουργήθηκε από καλλιτέχνες που έχοντας συνεργαστεί για πολλά χρόνια στα πλαίσια διαφόρων παραγωγών, διαμόρφωσαν ένα κοινό αισθητικό και σκηνικό κώδικα και ένιωσαν την ανάγκη να μετουσιώσουν τη συγγένεια αυτή σε ένα νέο καλλιτεχνικό σχήμα.

Η MaximaCulpa οραματίζεται ένα δικό της καλλιτεχνικό πείραμα. Μέσα από την ανάμειξη διαφορετικών θεατρικών «υλικών» και τη διερεύνηση της θεατρικής μορφής και φόρμας, επιθυμεί να δημιουργήσει ένα κόσμο θεατρικής αλχημείας.

Η παράσταση «Το πηγάδι» τον Οκτώβριο 2015, βραβεύτηκε στο 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Βαλίτσας στο θέατρο Προσκήνιο.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Πετσόπουλος
Κείμενο: Νίκος Ευσταθιάδης
Μακιγιάζ: Ασπασία Βλάχου
Φωτογραφίες: Μάριος Λεμπέσης
Παίζουν: Δημοπούλου Αγγελική, Νίκος Ευσταθιάδης
Δημόσιες Σχέσεις: Χρύσα Ματσαγκάνη, Αρτίνα Γκέτση
Διάρκεια παράστασης: 70’

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ημέρα / Ώρα: Δευτέρα 23/11 στις 21.00
Xώρος Παραστάσεων: Θέατρο Προσκήνιο, Καπνοκοπτηρίου 8 & Στουρνάρη

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr

One thought on “Kερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Το πηγάδι’ στις 23/11 (Οι νικητές)

Τα σχόλια είναι κλειστά.