Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Bρες τον’ στις 30/11 (Oι νικητές)

Το έργο «Βρες τον» της Αμάντας Μιχαλοπούλου παρουσιάζεται για τρίτη χρονιά στο Τσάι στη Σαχάρα. Για να δηλώσετε συμμετοχή για μία διπλή πρόσκληση, συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση για μία διπλή πρόσκληση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, μετά τις 15:00 της προηγούμενης ημέρας.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

OI NIKHTEΣ

Φωτεινη Αγγελοπουλου
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 

Στο διήγημα της Αμάντας Μιχαλοπούλου “Βρες τον” η προγιαγιά Τασία συνομιλεί με τη δισέγγονή της, Αλεξία. Κοινός τόπος η ιστορική μπλε πολυκατοικία των Εξαρχείων, η εκμυστήρευση της Τασίας στην Αλεξία για την αναστάτωση που προκαλεί ο πρώτος έρωτας, η απρόσμενη σχέση δυο γυναικών που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές – μια αλληγορία για τη σχέση μας με την προσωπική μας ιστορία.

Στη διάρκεια 50′ θεατρικού χρόνου παρακολουθούμε επί σκηνής τη Μαρία Κουμπάνη σε σκηνοθεσία Κώστα Αριστόπουλου μια μινιμαλιστική όσο και ευρηματική ερμηνεία του διηγήματος: από τη συντριβή του έρωτα, την αθεράπευτη προσδοκία μιας νέας αρχής, ως το βαθιά συγκινητικό και απροσδόκητο τέλος.

Η Αμάντα Μιχαλοπούλου στο “βρες τον” ψυχογραφεί με μοναδικό τρόπο την γυναίκεια φύση σε όλες της ηλικίες ένα κείμενο βαθύτατα “Ελληνικό” σύγχρονο και άμεσο, μια παράσταση για την αγάπη την τρυφερότητα και τον μοναδικό τρόπο που επικοινωνούν αγαπούν οι γυναίκες….

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ‘βρες τον’ ανήκει στην συλλογή διηγημάτων “Λαμπερή μέρα” εκδόσεις Καστανιώτης 2012 της Αμάντας Μιχαλοπούλου οπού πήρε και το βραβείο από την Ακαδημία Αθηνών 2013 για αυτό.

Ερμηνεία: Μαρία Κουμπάνη
Σκηνοθεσία: Κώστας Αριστόπουλος

Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ:

Ημέρα / Ώρα: Δευτέρα 30/11, 21:45
Xώρος ΠαραστάσεωνΤσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18 – Ιλίσια, Τηλέφωνο 2110120936, fax 2110120937, Email : tsai2012saxara@gmail.com

Κάντε κλικ στο logo του χώρου και like στη σελίδα του!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr