Kερδίστε 4 (2+2) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Cavewoman στις 24 & 25/07 (Οι νικητές)

Η Cavewoman περιοδεύει για το καλοκαίρι, με τη δική της εκδοχή για τα θέματα των σχέσεων και κάνει στάση στου Παπάγου (24/07) και στο Γαλάτσι (25/07)4 (2+2) τυχεροί φίλοι μας την Παρασκευή 24/07 (Κηποθέατρο Παπάγου) ή το Σάββατο 25/07 (Θέατρο Άλσους Βεΐκου), θα δουν την παράσταση, λαμβάνοντας από μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού -ανάλογα με την ημ/νία και το χώρο που επιθυμείτε- και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, αύριο Παρασκευή μετά τις 12:00.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ – 24/07, 21:00 (ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ)

ΓΥΠΑΡΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

ΣΙΑΡΑΜΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ – 25/07, 21:30 (ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ)

ΜΑΡΙΑ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑ
Κωνσταντίνα Οικονομίδη

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

H CAVEWOMAN, σαν γυναίκα, λατρεύει το καλοκαίρι! Ετοίμασε μια μεγάλη τσάντα με το αντηλιακό της, τα τρία λεοπάρ μαγιό της, τις ψάθες της και ετοιμάζεται να περιοδεύσει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδας. Ξεκινάει στην Αττική από την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου, το Σάββατο 25 Ιουλίου στο Γαλάτσι στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου, την Κυριακή 26 Ιουλίου στην Ηλιούπολη στο Δημοτικό Θέατρο «Δημήτρης Κιντής» και την Τρίτη 28 Ιουλίου στον Πειραιά στο Βεάκειο Θέατρο.

Στόχος της να ξεπεράσει την επιτυχία του CAVEMAN γιατί είναι και λίγο…. ζηλιάρα και ανταγωνιστική.

Η «Cavewoman» της Emma Peirson έρχεται να … επαναφέρει τις ισορροπίες δίνοντας τη δική της απάντηση στον «Caveman»! Μια γυναικεία εκδοχή της μάχης των φύλων εξαιρετικά αστεία και μπριόζικη, μια ευχάριστη ματιά στις σχέσεις δυο τόσο διαφορετικών πλασμάτων, που καλούνται να μοιράσουν τον πλανήτη, την χώρα, την πόλη και το χειρότερο: το ίδιο τους το ΣΠΙΤΙ!

Στο ρόλο της Cavewoman η Σύλβια Δελικούρα σε μια one-woman παράσταση, όπου απελπισμένα προσπαθεί να λύσει τον γόρδιο δεσμό του γάμου και της… συμβίωσης. Ένα έργο που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Οικονόμου.

Η Εύα περνάει τις τελευταίες ώρες πριν το γάμο της με τον Χαράλαμπο οπλισμένη με αρκετό θυμό. Το μόνο που του είπε ήταν “φύγε” κι εκείνος…. έφυγε!! Παράλληλα, προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της γιατί μόλις έχει μάθει ότι οι καλεσμένοι έχουν έρθει δυστυχώς μια ημέρα νωρίτερα και πρέπει να μπαλώσει… μια ευτυχισμένη σχέση!

Η «Cavewoman» είναι έμπνευση της Emma Peirson–συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός θεάτρου από την Νότια Αφρική-, όπου αφού είδε την παράσταση «Defending the Caveman» αποφάσισε να δώσει τη δική της, γυναικεία, απάντηση: Γιατί, εάν οι άνδρες ήταν όντως τόσο καλοί εραστές όπως νομίζουν, οι γυναίκες δεν θα είχαν χρόνο να φτιάξουν τα μαλλιά τους!

Η μεγαλύτερη δυσκολία αλλά και πρόκληση, ήταν τι να πρωτοσυμπεριλάβει μέσα στο κείμενο, γιατί η μάχη των φύλων είναι πολύπλευρη και με πολλές διαστάσεις…

Έτσι, γεννήθηκε η «Cavewoman», άλλη μια επιτυχία που γνώρισε θερμή ανταπόκριση, όπου και αν παίχτηκε, κερδίζοντας δύο VITA Awards το 2000 και το 2002.

Μια βραδιά θεάτρου που μας αφήνει με το χαμόγελο στα χείλη και μια γαλήνη στην ψυχή, γιατί η Cavewoman, δε θα υπήρχε χωρίς τον Caveman και αντιστρόφως…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Διασκευή – Κατερίνα Βρανά
Σκηνοθεσία – Γιώργος Οικονόμου
Βοηθός Σκηνοθέτη – Γιώργος Παπανδρέου
Στο ρόλο της Cavewoman, η Σύλβια Δελικούρα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή 24/07, 21:00
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Παπάγου
Τηλ.: 213 2027185-7

Σάββατο 25/07, 21:30
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ
Λεωφ. Βεΐκου, Γαλάτσι
Τηλ.: 210 2143317

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.e-contest.gr/
http://paiksekerdise.gr