Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ο Γάμος”, με την Άννα Βαγενά, την Τετάρτη 01/07 (Οι νικητές)

 

ANNA BAGENA - ''O GAMOS''

Αν θέλετε να είστε ένας από τους τυχερούς που θα παρευρεθούν στην θεατρική παράσταση ‘Ο Γάμος‘ τη Τετάρτη 01/07, στο Κηποθέατρο Παπάγου, κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα με τα στοιχεία σας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail, αφού κληρωθούν, μετά τις 12:00, της ίδιας μέρας.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΡΑΜΠΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΚΟΡΟΜΥΤΗ
Αλέξανδρος Λιζάρδος
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΦΥΛΛΗ
Γεωργία Σόφη

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Μία από τις καλύτερες παραστάσεις της χειμερινής θεατρικής περιόδου, τον «Γάμο» της Βάσας Σολωμού Ξανθάκη, θα παρουσιάσει η Άννα Βαγενά, σε καλοκαιρινή περιοδεία από την Τρίτη 30 Ιουνίου.

«Ο Γάμος» είναι η ιστορία μιας απλής γυναίκας από τα Αμπελάκια της Θεσσαλίας, της Λενάκη, μιας χωριάτισσας που σήκωσε στους αδύνατους ώμους της, παλικαρίσια, τη μοίρα της και συγχρόνως τη μοίρα πολλών γυναικών του τόπου μας. Έζησε τη βαναυσότητα ενός αλκοολικού πατέρα, είδε την αγάπη του άνδρα της να μεταμορφώνεται σε περιφρόνηση, όταν άρχισε να γεννάει κωφάλαλα παιδιά εξαιτίας της βαριάς κληρονομικότητας του αλκοολικού πατέρα της και πάλεψε με νύχια και δόντια, σε μια κοινωνία που δεν δέχεται εύκολα την αναπηρία.

Θεατρική προσαρμογή, σκηνοθεσία και ερμηνεία : Άννα Βαγενά

Η κριτική είχε χαρακτηρίσει την παράσταση : «συνταρακτικό εθνικό γεγονός, μικρό θαύμα. Η Λενάκι του Γάμου και της Άννας Βαγενά είναι μια γυναίκα σύμβολο, ένα “ριζιμιό λιθάρι” και η ερμηνεία της Βαγενά συνταρακτική» Κώστας Γεωργουσόπουλος, εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Τετάρτη 01/07, 21:00
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου),Παπάγου
Τηλ.: 2132027185-7

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.e-contest.gr/
http://paiksekerdise.gr