Kερδίστε 10 (5+5) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Cavewoman στις 02 & 03/05 (Οι νικητές)

Μετά τον Caveman, έρχεται στο Coronet η Cavewoman, με τη δική της εκδοχή για τα θέματα των σχέσεων! 10 τυχεροί φίλοι μας το Σάββατο 02/05 ή την Κυριακή 03/05, θα δουν την παράσταση με ένα ακόμη άτομο συντροφιά. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση της  Πέμπτης 30/04 αντίστοιχα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, μετά τις 12:00 την ίδια μέρα.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!NIKHTEΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 02/05

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΕΔΑΚΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Νεκταρία Τσαβδαρίδου
Φωτεινή Αναστασιάδου

 

NIKHTEΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 03/05

Γιώργος Ψωμιάδης
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗΝΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΚΕΡΑΜΗΤΣΟΥ
Ευαγγελία Στρογγυλού
ΠΟΠΗ ΤΣΑΝΤΙΛΗ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Στο θέατρο Coronet μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε για 8 συνεχόμενα χρόνια η παράσταση «Caveman» έρχεται από την Παρασκευή 13 Μαρτίου, η «Cavewoman», η γυναίκα των σπηλαίων, να … επαναφέρει τις ισορροπίες δίνοντας τη δική της απάντηση! Μια γυναικεία εκδοχή της μάχης των φύλων εξαιρετικά αστεία και μπριόζικη, μια ευχάριστη ματιά στις σχέσεις δυο τόσο διαφορετικών πλασμάτων, που καλούνται να μοιράσουν τον πλανήτη, την χώρα, την πόλη και το χειρότερο: το ίδιο τους το ΣΠΙΤΙ!

Στο ρόλο της Cavewoman η Σύλβια Δελικούρα σε μια one-woman παράσταση, όπου απελπισμένα προσπαθεί να λύσει τον γόρδιο δεσμό του γάμου και της… συμβίωσης. Ένα έργο που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Οικονόμου.

Η Εύα περνάει τις τελευταίες ώρες πριν το γάμο της με τον Χαράλαμπο οπλισμένη με αρκετό θυμό. Το μόνο που του είπε ήταν “φύγε” κι εκείνος…. έφυγε!! Παράλληλα, προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της γιατί μόλις έχει μάθει ότι οι καλεσμένοι έχουν έρθει δυστυχώς μια ημέρα νωρίτερα και πρέπει να μπαλώσει… μια ευτυχισμένη σχέση!

Η «Cavewoman» είναι έμπνευση της Emma Peirson –συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός θεάτρου από την Νότια Αφρική-, όπου αφού είδε την παράσταση «Defending the Caveman» αποφάσισε να δώσει τη δική της, γυναικεία, απάντηση: Γιατί, εάν οι άνδρες ήταν όντως τόσο καλοί εραστές όπως νομίζουν, οι γυναίκες δεν θα είχαν χρόνο να φτιάξουν τα μαλλιά τους!

Η μεγαλύτερη δυσκολία αλλά και πρόκληση, ήταν τι να πρωτοσυμπεριλάβει μέσα στο κείμενο, γιατί η μάχη των φύλων είναι πολύπλευρη και με πολλές διαστάσεις…

Έτσι, γεννήθηκε η «Cavewoman», άλλη μια επιτυχία που γνώρισε θερμή ανταπόκριση, όπου και αν παίχτηκε, κερδίζοντας δύο VITA Awards το 2000 και το 2002.

Μια βραδιά θεάτρου που μας αφήνει με το χαμόγελο στα χείλη και μια γαλήνη στην ψυχή, γιατί η Cavewoman, δε θα υπήρχε χωρίς τον Caveman και αντιστρόφως…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Διασκευή – Κατερίνα Βρανά
Σκηνοθεσία – Γιώργος Οικονόμου
Βοηθός Σκηνοθέτη – Γιώργος Παπανδρέου
Στο ρόλο της Cavewoman, η Σύλβια Δελικούρα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες με διάλειμμα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 02/05, 21:15 & Κυριακή 03/05, 20:00

Θέατρο Coronet
Φρύνης 11 & Υμηττού, Παγκράτι
Τηλ.: 2107012123

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr
Αρχική