Κερδίστε 5 MONEΣ προσκλήσεις για την παράσταση “Η Αυθεντικότητα του Ψεύτικου” την Τρίτη 24/02 (Οι νικητές)

Αν θέλετε να απολαύσετε την παράσταση “Η Αυθεντικότητα του Ψεύτικου” στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων, την  Τρίτη 24/02, συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση για 5 ΜΟΝΕΣ προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, μετά τις 15:00 της προηγούμενης ημέρας.

divider

OI ΝΙΚΗΤEΣ 

Μαρια Μπαλιούσκα
Στέργιος Καραμανλής
Ηρώ Δαλαμάγκα
Αθηνά Κουρνιδάκη
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΡΑΚΟΥΛΗ

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Μια φωνή στο ραδιόφωνο ανακοινώνει ότι όλος ο κόσμος έχει περάσει στα χέρια ενός δικτάτορα. Τρεις άνθρωποι θα προσπαθήσουν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με μόνο όπλο τις γνώσεις τους και ένα βιβλίο με λευκές σελίδες όπου καλούνται οι ίδιοι να γράψουν την ιστορία του. Ακροβατώντας ανάμεσα στο πραγματικό και στο ψεύτικο ξετυλίγουν το κουβάρι τρέλας που θα τους οδηγήσει σε μια απρόσμενη αλήθεια…

Μια ιστορία παραλόγου που μπορεί να είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα

Είσοδος με δική σας ευθύνη

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να κάνετε κράτηση μίας θέσης θα πρέπει να δηλώσετε ένα ψευδώνυμο που θα διαλέξετε εσείς. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί στην παράσταση. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Κράτηση με ψευδώνυμο και με sms στο 6939238611.

Η παράσταση μεταφέρεται για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή βασισμένη στο βιβλίο “Η αυθεντικότητα του ψεύτικου” της Κ. Ρουμελιώτη.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Χώρος Τέχνης Ασωμάτων- ΘΗΣΕΙΟ, Αγίων Ασωμάτων 6 (ΗΣΑΠ ΘΗΣΕΙΟ) 
Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στις 21:30

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr

One thought on “Κερδίστε 5 MONEΣ προσκλήσεις για την παράσταση “Η Αυθεντικότητα του Ψεύτικου” την Τρίτη 24/02 (Οι νικητές)

Comments are closed.