Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Queen Live’ στις 04/03 (Οι νικητές)

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση για μία διπλή πρόσκληση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, μετά τις 15:00 της προηγούμενης ημέρας.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

OI ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

Μαρία Βαλκανιώτη
Κατερίνα Γεωργακοπούλου

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 

Η Queen G. Taliateli, μετά από ένα ατύχημα με ένα μήλο που της έκατσε στο λαιμό σαν μια σύγχρονη χοντρή Χιονάτη, ξυπνά από το κώμα πιο δυναμική από ποτέ. Καθ’ όλο το διάστημα του κώματος, πλανεύτηκε σε κόσμους μαγικούς, έπαιξε ρόλους που ποτέ δεν θα παίξει στην πραγματικότητα, ανακάλυψε την κρυφή πλευρά των παιδικών παραμυθιών και πλέον φωνάζει δυνατά πως αρνείται να κρατήσει το στόμα της κλειστό! Είναι εδώ για να μας τα μεταφέρει όλα!
Κάθε Τέταρτη και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων η QUEEN G. Taliateli, μαζί με την μαγευτική πιανίστρια Ιωάννη Μαρία Αβραάμ,  μας μυούν σε έναν αλλόκοτο κόσμο μουσικής, πρόζας και θεότρελης σάτιρας.
West Side Story, Chicago, Victor Victoria, Mary Poppins, Cats, Phantom of the Opera, Hair, Evita, Beauty and the Beast, In the woods, Little Mermaid, Carmen και πολλά άλλα….
Κρατηθείτε γερά, η πορεία είναι εντελώς ανώμαλη!

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ:

Ημέρα / Ώρα: Τετάρτη 04/03, 21:45 
Xώρος ΠαραστάσεωνΤσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18 – Ιλίσια, Τηλέφωνο 2110120936, fax 2110120937, Email : tsai2012saxara@gmail.com

Κάντε κλικ στο logo του χώρου και like στη σελίδα του!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr