Kερδίστε 8 (2+2+2+2) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Μικρές Ιστορίες Φόνων’ στον Πολυχώρο Vault στις 31/01 & 01, 02, 03/02 (Οι νικητές)

Μια καινούργια παράσταση που ήδη συζητιέται! Οι ‘Μικρές Ιστορίες Φόνων‘ στον Πολυχώρο Vault σας περιμένουν να τις… απολαύσετε! Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις δύο διπλές προσκλήσεις για Σάββατο 31/01, Κυριακή 01/02, Δευτέρα 02/02 ή Τρίτη 03/02, απλά συμπληρώστε τη φόρμα (ανάλογα με την ημέρα που επιθυμείτε ή και όλες, για να αυξήσετε τις πιθανότητες), με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

divider

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 31/01

ΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΤΙΑ ΞΕΝΟΥ

 

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 01/02

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚΑΡΙΠΑ
Σοφία Τραγέλλη

 

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 02/02

Κωνσταντίνος Τζίκας

ΘΩΜΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

OI NIKHTEΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 03/02

Πίτσα Αστέρη

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει από το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου το νέο έργο του Παναγιώτη Μπρατάκου «Μικρές Ιστορίες Φόνων», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά. Μια παράσταση για την καταστροφική δύναμη της αγάπης και ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο για τον κόσμο της κίτρινης δημοσιογραφίας.

Η παράσταση παρουσιάζεται κάθε Σαββατοκύριακο και Δευτερότριτο, σε διπλή διανομή, με βασικές αλλαγές στην ερμηνεία των ρόλων, άλλο σκηνικό και φωτισμούς και διαφορετικό τέλος του έργου. Πρόκειται ουσιαστικά για δύο διαφορετικές εκδοχές της ίδιας παράστασης, χωρίς όμως να χάνει καμιά από τις δύο την ατμόσφαιρα και το ύφος της.

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 16 ετών.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Στις “Μικρές Ιστορίες Φόνων” διάσημη παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, κάποτε βασίλισσα της τηλεθέασης, καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα πάθους. Μέσα από το κελί της η σκηνή μετατρέπεται σε ένα φαντασιακό αιματοβαμμένο show, ένα σκληρό reality, όπου παρουσιάζονται πέντε εγκλήματα αγάπης. Ο θύτης, ένας μάρτυρας και το ίδιο το θύμα κάθε ιστορίας παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για το χρονικό του εγκλήματος.

Το θέμα της εκπομπής; Ενός λεπτού σιγή για όσους δολοφόνησαν από αγάπη.

Πέντε ιστορίες, όπου ο ρόλος του θύτη και του θύματος ανατρέπεται συνεχώς, ενώ το μόνο ξεκάθαρο είναι τα εγκλήματα της κοινωνίας απέναντι τους. Πέντε ιστορίες γεμάτες χαμένα όνειρα, χαμένα πάθη, χαμένες ζωές. Καθώς οι ιστορίες ξετυλίγονται, το reality αγριεύει με ζωντανό κοινό τους ίδιους τους θεατές.

Μια παρουσιάστρια που ακόμα διψάει για αίμα. Που διεκδικεί τη χαμένη της δόξα με μια ακόμα εκπομπή. Έτοιμη για όλα. Πάντα. Μια γυναίκα που ξέρει καλά ότι “η τραγωδία των άλλων ναρκώνει τη δική σου”. Αφιερωμένη στο κυνήγι για το καλύτερο αποκλειστικό στην ιστορία της είδησης.

Και οι καλεσμένοι της εκπομπής; Οι καλύτεροι. Δεκατέσσερις εξομολογήσεις ιδανικές να εκτοξεύσουν τα νούμερα της τηλεθέασης.

Πέντε μικρές ιστορίες φόνων. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας σε ακραίες καταστάσεις. Γερές δόσεις ανθρώπινου πόνου, “λίγο χιούμορ για να σπάσει η μαυρίλα” και τραγούδι.

Γιατί το κοινό πρέπει πάντα να διασκεδάζει.

Τα τραγούδια της παράστασης και την πρωτότυπη μουσική σύνθεση έγραψε ο Μάνος Αντωνιάδης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Συγγραφέας: Παναγιώτης Μπρατάκος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καρατζιάς
Πρωτότυπη Μουσική / τραγούδια παράστασης: Μάνος Αντωνιάδης
Στίχοι τραγουδιών: Παναγιώτης Μπρατάκος – Μάνος Αντωνιάδης
Σκηνικά: Τόνια Αβδελοπούλου
Κοστούμια: Ζωή Μολυβδά Φαμέλη
Αξεσουάρ: Λία Μπάρμα
Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας
Φωτογραφίες παράστασης: Τάσος Σκλαβούνος (Studio Μελενίκου 31)
Αφίσα παράστασης: Σίμος Παπαναστασόπουλος
Παραγωγή: Vault

ΠΑΙΖΟΥΝ:

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: Μυρτώ Γκόνη, Τζένη Διαγούπη, Πολ Ζαχαριάδης, Βάνα Παρθενιάδου, Γιάννης Ράμος, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη, Δώρα Χρυσικού, Στέλιος Ψαρουδάκης

ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟ: Νίκος Γκέλια, Τζένη Διαγούπη, Γιάννης Καραούλης, Δήμητρα Κολλά, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Ιωάννα Πηλιχού, Ζώγια Σεβαστιανού, Γιώργος Σεϊταρίδης

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Πολυχώρος VAULT
Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός
Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8’ περίπου με τα πόδια)
Τηλέφωνα: 213 0356472 / 6945 993870
Email: vaulttheatre.gr@gmail.com
http://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1
Σάββατο 31/01, 21:00
Κυριακή 01/02, 18:00
Δευτέρα 02/02, 21:00
Τρίτη 03/02, 21:00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr