Κερδίστε 4 (2+2) διπλές προσκλήσεις για Νίκο Ξυδάκη – Λουδοβίκο των Ανωγείων «Δυο δρόμοι για τον Ερωτόκριτο» στο Ρυθμός Stage, Σάββατο 17 και 24 Ιανουρίου (Οι νικήτριες)

Αν θέλετε να είστε ένας από τους δύο τυχερούς που με ένα ακόμα άτομο θα απολαύσουν τον Νίκο Ξυδάκη και το Λουδοβίκο των Ανωγείων στο Ρυθμό Stage  τα Σάββατα 17 & 24 Ιανουαρίου, στην σπουδή τους για τον «Ερωτόκριτο», απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στις φόρμες συμμετοχής! Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν άμεσα στα email που δηλώσουν.

divider

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/1

ΑΣΠΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΟΤΡΩΝΗ

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/1

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ

Μαρία Ζαφειροπούλου

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δυο σημαντικοί συνθέτες, δύο αγαπημένοι τραγουδοποιοί, κάνουν την έκπληξη το φετινό χειμώνα και συνεργάζονται πρώτη φορά επί σκηνής. Μαζί, τα Σάββατα 17 και 24 Ιανουαρίου  στο Ρυθμό Stage, θα αφηγηθούν ένα αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας, ένα παραμύθι της ελληνικής παράδοσης, τον «Ερωτόκριτο» και όχι μόνο…!
«Κατέχε όσο στερεγεύομαι πράμμα που μ’ αρέσει
τόσο πλια μες τα σωθικά σπίθες φωθιές με καίσι»
εξομολογείται η Αρετή στη Νένα της και έτσι μας ορίζει πως η έλλειψη και η απουσία θα πυροδοτήσουν το πάθος που θα τους οδηγήσει στο ύψος που ο Έρωτας του καλεί… Και έτσι διδασκόμαστε πως τα βάσανα φοβούνται τους ερωτευμένους …
Τα συμπεράσματα του ποιητή μέσα από τη μάχη της δοκιμασίας είναι πολύτιμα και ο ίδιος καταλήγει πως …
«Όποιος με δίχως πιβουλιά τον πόθο του ξετρέχει
και αν στην αρχή βασανιστεί καλό το τέλος έχει…»

Ο Νίκος Ξυδάκης και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων συναντήθηκαν πρώτη φορά στις παραστάσεις του Σείριου του Μάνου Χατζιδάκι το 1986. Αργότερα, θα συνυπάρξουν δισκογραφικά μαζί με τον Ψαραντώνη και τον Γιώργο Κουμεντάκη στους «ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ”.
Σήμερα, μία κοινή τους επιθυμία να παρουσιάσουν αυτό τους το μουσικό εγχείρημα πάνω στο μαγευτικό ποίημα του Βιτσέντζου Κορνάρου, τους φέρνει μαζί στη σκηνή. Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ του Λουδοβίκου και του Νίκου Ξυδάκη, αλλά και άλλα τραγούδια της μακρόχρονης πορείας τους, συνθέτουν μία Ερωτική Μυθολογία και μας Βυθίζουν στην Ποιητική γλώσσα του τραγουδιού.
Μαζί τους μια εξαιρετική ορχήστρα και η ταλαντούχα Αλίκη Ζωγράφου στο τραγούδι.
Η παράσταση «Δυο Δρόμοι για τον Ερωτόκριτο» θα κάνει πρεμιέρα στον Ρυθμό Stage στην Αθήνα, στις 17 Ιανουαρίου 2015 και μετά θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλ: 210 9750060
Σάββατο 17/1 & 24/1 , 23.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr