Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου “Ιστορίες Επιστημονικής Φαντασίωσης” από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές (Οι νικητές)

Το Sin Radio, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε το βιβλίο του Δημήτρη Σπυρίδωνος «Ιστορίες Επιστημονικής Φαντασίωσης». Θα κληρωθούν τρία αντίτυπα του βιβλίου και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν μετά τις 19:00 την Κυριακή 21/12. Θα ειδοποιηθούν άμεσα για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου τους με σχετικό e-mail. Αν θέλετε να δηλώστε συμμετοχή, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής και σας ευχόμαστε καλή τύχη!

divider

OI NIKHTEΣ

Λίτσα Στράντζαλη
Μαργαρίτη Ευδοκία
Γιάννης Γκώγκος

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ένας συνηθισμένος άνθρωπος, ακόμη κι από σένα πιο συνηθισμένος, ω! αναγνώστη, έρχεται αντιμέτωπος με υπερκόσμιους επισκέπτες και με μια σαγηνευτική πλην θανάσιμη «ντίβα» από άλλο πλανήτη. Σώζει τελικά τη Γη, τον Γαλαξία, το Σύμπαν ή απλώς το τομάρι του;

Ένας ακόμη ήρωας της διπλανής πόρτας (έστω της παραδιπλανής) αφήνει τον εαυτό του να πέσει θύμα ερωτικού εκμαυλισμού από εκθαμβωτική καλλονή είτε από θαμβή (επιστημονική) φαντασίωση.

Σε κάθε χρονική περίοδο, ο εργαζόμενος υπέφερε από την αυθαιρεσία της εξουσίας και της εργοδοσίας. Όταν ο αδικούμενος εργαζόμενος τυγχάνει να είναι ελαφρώς ενδεδυμένη πολεμίστρια της εποχής των μαγικών βασιλείων, η εξουσία ας πρόσεχε!

Ένας διαπρεπής ομογενής επιστήμων χειραγωγεί τον Χωροχρόνο σε κβαντικό επίπεδο και γίνεται εξαιρετικά εύστοχος στο μπάσκετ και μόνον.

Ένας υπόγειος (μεταφορικά), πλην τίμιος (κυριολεκτικά) τύπος, βρίσκεται στο δίλημμα: έρωτας ή χρέος και καθήκον. Η απάντηση προφανής, αλλά όχι και τόσο!

ISBN: 978-618-5002-24-4
Εκδοτικός οίκος: ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Σελίδες: 156
Διαστάσεις: 14Χ21
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2013

Για τα ‘likes’ σας εδώ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Δημήτρης Σπυρίδωνος: Γεννήθηκε το 1964 στα Ιωάννινα, όπου μετά από σχετική περιπλάνηση κατοικεί μόνιμα. Ποτέ δεν του άρεσαν τα μαθηματικά, οπότε, ευλόγως τελείωσε το Μαθηματικό Τμήμα στο πανεπιστήμιο της προαναφερθείσας πόλης και εργάζεται στην Περιφέρεια Ηπείρου. Θεωρεί τον εαυτό του αναγνώστη, με προτίμηση στο είδος του φανταστικού και ιδιαίτερα της επιστημονικής φαντασίας. Καμιά φορά ξεφεύγει από την σεμνή πράξη της ανάγνωσης και παρασύρεται στην αλαζονεία της γραφής. Γράφει εκτεταμένα και σύντομα διηγήματα με θεματολογία στο είδος προτίμησής του και το έργο του χαρακτηρίζεται από υγιές αρρωστημένο χιούμορ με ιδιότυπα και ιδιόρρυθμα στοιχεία. «Χάριν παιδιάς», εκδίδει το φανζίν «ΕΦ ΖΙΝ», που φιλοξενεί λαμπρούς «ακτήμονες καλλιεργητές των άνυδρων εκτάσεων» της ελληνικής (και όχι μόνο) επιστημονικής (και όχι μόνο) φαντασίας.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
universe-pathways.blogspot.com
universe-pathways.gr
universepaths@yahoo.com

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr

2 thoughts on “Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου “Ιστορίες Επιστημονικής Φαντασίωσης” από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές (Οι νικητές)

Τα σχόλια είναι κλειστά.