Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το Γιώργο Τσιριγώτη στο Ρυθμό Stage στις 16/12 (Οι νικητές)

Αν θέλετε να είστε ένας από τους δύο τυχερούς που με ένα ακόμα άτομο θα απολαύσουν  το Γιώργο Τσιριγώτη στο Ρυθμό Stage  την Τρίτη 16/12, “δοκιμάστε” την τύχη σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία σας και ίσως κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση με είσοδο και κρασί ή μπύρα! Οι νικητές θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της Δευτέρας 15/12 και θα ειδοποιηθούν και στο email που δήλωσαν.  

divider

Νικητές διαγωνισμού

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΛΟΗΣ

 

Γιώργος Τσιριγώτης

Ο Γιώργος Τσιριγώτης, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, στη μουσική σκηνή «Ρυθμός Stage» θα παρουσιάσει την καινούργια του δουλειά με τίτλο “Άνεμος” σε συνθέσεις Ανδρέα Κατσιγιάννη και Νίκο Πιτλόγλου και σε στίχους Ουράνια Δούμου, Alice Tori και Γιάννη Γιαβάρα.

Πρόκειται για ένα cd single με τέσσερα τραγούδια που το καθένα από αυτά έχει διαφορετικό ύφος και στη δομή αλλά και στην ενορχήστρωση επηρεασμένα από τη λαϊκή, έντεχνη και παραδοσιακή μας μουσική αλλά και με στοιχεία jazz.

Η παρουσίαση των καινούργιων τραγουδιών εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα από μπαλάντες της Μεσογείου και της λαϊκής μας μουσικής τόσο του ρεμπέτικου όσο και του σμυρναίικου.

Μαζί με τον Γιώργο Τσιριγώτη (φωνή και κιθάρα) οι μουσικοί Αποστόλης Βαγγελάκης στα πνευστά, Θοδωρής Κουέλης στο κοντραμπάσο, Γιάννης Μουτσάκης στα κρουστά και Στέλλιος Αλεξόπουλος στο μπουζούκι.

Ωρα έναρξης: 22.00

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλ: 210 9750060

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr