Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την κωμωδία “Ποιος Φοβάται την Υπατία Καρυωτάκη;” στις 14/12 (Οι νικητές)

2 τυχεροί θα δουν με ένα ακόμη άτομο της επιλογής τους τη νέα κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου “Ποιος Φοβάται την Υπατία Καρυωτάκη;” στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου. Οι προσκλήσεις αφορούν τη Κυριακή 14/12 και ώρα 19:00. Θα συμπληρώσετε με τα στοιχεία σας τη φόρμα επικοινωνίας και το Σάββατο 13/12  λίγο μετά τις 12:00, θα κληρώσουμε τους τυχερούς και θα τους ειδοποιήσουμε στο email που θα έχουν δηλώσει. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι οι προσκλήσεις αφορούν τη συγκεκριμένη και μόνο ημερομηνία και δεν μετατίθενται, ενώ μόνο αυτοί που τις κέρδισαν μπορούν να τις εξαργυρώσουν με επίδειξη ταυτότητας.  

divider

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΡΑΒΔΟΥ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Χαλάνδρι
23 Δεκεμβρίου
Ώρα: 18:15

Τα Χριστούγεννα είναι πρό των πυλών κι εμείς βρισκόμαστε στο σπίτι του νεαρού θεατρικού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Κάντζα και της ζηλιάρας συζύγου του Υπατίας Καρυωτάκη.

Με αφορμή την επερχόμενη αναχώρηση της δεύτερης, ο Κωνσταντίνος σχεδιάζει να περάσει το τριήμερο με την ερωμένη του -δεν τη λες και ξεφτέρι- Τζένη.

Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο αφού η δήθεν αριστοκρατικής καταγωγής Μπέμπα (μητέρα της Υπατίας) και η ‘‘ξεχασιάρα’’ γιαγιά κυρα-Πάτρα είναι ήδη καθ’ οδόν. Το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο για τον άπιστο Κωνσταντίνο ο οποίος καλεί την υπηρέτρια Χρυσούλα για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ένας μυστηριώδης κύριος με…. περίεργες διαθέσεις ονόματι Λέλος Χαραλάς εμφανίζεται για να αγοράσει το σπίτι πάνω στην ώρα και κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Το ένα αναπάντεχο διαδέχεται το άλλο, τα ψέματα δίνουν και παίρνουν και η γιορτινή ατμόσφαιρα καταλήγει να είναι… όχι και τόσο γιορτινή.

Το σίγουρο είναι ένα.

‘Οπως λέει και το τραγούδι ‘‘απόψε κάποιος θα χαθεί!’’

Το θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου παρουσιάζει τη νέα κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου ‘‘Ποιος Φοβάται την Υπατία Καρυωτάκη;’’ που έρχεται να καυτηριάσει τα ελαττώματα και τις νευρώσεις του σύγχρονου νεοέλληνα, να μπλέξει πρόσωπα σε καταστάσεις-κυκεώνες και τελικά να σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια.

Είστε όλοι καλεσμένοι λοιπόν να ζήσουμε το χρονικό μιας νύχτας η οποία θα μας επιβεβαιώσει το ήδη γνωστό· τα Χριστούγεννα είναι μέρες αγάπης, ζεστασιάς και τρυφερότητας.

Ό,τι πρέπει για μια οικογένεια. Αλλά όχι για τη συγκεκριμένη.

Παίζουν:

Τόλης Παπαδημητρίου
Αντώνης Στάμος
Ελένη Βρακά
Ζέτα Λιάλιου
Μιχαηλία Μουσάκου
Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου

στο ρόλο της κυρα-Πάτρας η Τιτίκα Σαριγκούλη
Σκηνοθεσία: Τόλης Παπαδημητρίου
Κινησιολογία: Σίμων Πάτροκλος
Υπ.Επικοινωνίας: Σάντρα Βουτσά

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου, Κουντουριώτου 40, Αιγάλεω (5’ από μετρό)
Κυριακή 14/12, 19:00
Τηλ.: 210-5911-390, 6932-982-051 Διάρκεια: 120΄(με το διάλειμμα)

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr