Κερδίστε 1 αντίτυπο του βιβλίου ‘O Άλεκ Ντεβλιν και το Μάτι του Ερπετού’ από τις Εκδόσεις Χρυσαλλίδα (Ο νικητής)

Το Sin Radio, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Χρυσαλλίδα, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε το περιπετειώδες εφηβικό μυθιστόρημα του Philip Caveney “O Άλεκ Ντεβλιν και το Mάτι του Eρπετού”. Θα κληρωθεί ένα αντίτυπο του βιβλίου και ο τυχερός θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 22/12 μετά τις 12:00. Αν θέλετε να δηλώστε συμμετοχή, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και σας ευχόμαστε καλή τύχη!

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ

Ιωσήφ Γρηγορίου

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Από τις εκδόσεις ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ κυκλοφορεί Το μάτι του Ερπετού, ένα περιπετειώδες εφηβικό μυθιστόρημα, που εκτυλίσσεται στην αινιγματική Αίγυπτο των αρχών του περασμένου αιώνα.

Αίγυπτος 1923. Ο δεκαπεντάχρονος Άλεκ Ντέβλιν βρίσκεται στο δρόμο προς την Κοιλάδα των Βασιλέων για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην αρχαιολογική ανασκαφή του Θείου Γουίλ. Δεν είναι πρώτη φορά που θα ακολουθήσει το θείο του σε μια ανασκαφή, όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Θείος Γουίλ και ο νεαρός βοηθός του, ο Τομ, ανακάλυπτουν κάτι συγκλονιστικό. Έναν αρχαίο τάφο με ξεχωριστό ενδιαφέρον! Λίγες μέρες μετά, ο Θείος Γουίλ αρρωσταίνει ανεξήγητα, ενώ ο Τομ εξαφανίζεται! Ο Άλεκ αφοσιώνεται στη διαλευκανση του μυστηρίου του τάφου, ενώ φαινομενικά άκακα ζώα μετατρέπονται σε δολοφόνους, μούμιες σηκώνονται από τις κρύπτες τους, και το πνεύμα ενός πανίσχυρου Αρχιερέα καταλαμβάνει ανυποψίαστους ανθρώπους. Ο δε Άλεκ έρχεται αντιμέτωπος με έναν τρόμο που περίμενε τρεις χιλιάδες χρόνια για να αναγεννηθεί.

Ο Philip Caveney, γνωστός και στο Ελληνικό αναγνωστικό κοινό, γράφει βιβλία από το 1977. Ξεκίνησε γράφωντας θριλερ, αλλά σύντομα πέρασε στη λογοτεχνία για παιδιά και εφήβους. Ο Άλεκ Ντεβλιν είναι ένας από τους αγαπημένους ήρωες του συγγραφέα παγκοσμίως.

Η ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ ανοίγει τα φτερά της εν μέσω κρίσης, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα νέο κύμα δημιουργικότητας και δράσης στο χώρο των εκδόσεων. Με βιβλία επιλεγμένα με ευθύνη και αγάπη για τον αναγνώστη προτείνει και παρουσιάζει τις νέες κυκλοφορίες της!

Ιστοσελίδα Εκδόσεων Χρυσαλλίδα εδώ.
Facebook Εκδόσεων Χρυσαλλίδα εδώ.

chrissalida

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr