Κερδίστε 1 αντίτυπο του βιβλίου ‘Αναζητώντας τη Νουφ’ από τις Εκδόσεις Χρυσαλλίδα (Η νικήτρια)

Το Sin Radio, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Χρυσαλλίδα, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε το αστυνομικό μυθιστόρημα της Zoё Ferraris “Αναζητώντας τη Νουφ” (Μετάφραση: Βασιλική Νικολαϊδου). Θα κληρωθεί ένα αντίτυπο του βιβλίου και ο τυχερός θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 22/12 μετά τις 12:00. Αν θέλετε να δηλώστε συμμετοχή, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και σας ευχόμαστε καλή τύχη!

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΕΡΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Από τις εκδόσεις ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ κυκλοφορεί το μυθιστόρημα Αναζητώντας τη Νουφ! Είναι μια διαφορετική, αλλά εντελώς ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ιστορία μυστηρίου με φόντο την ατελείωτη έρημο…

Η δεκαεξάχρονη Νουφ αγνοείται και η οικογένειά της καλεί έναν ευσεβή μουσουλμάνο οδηγό της ερήμου, τον Ναϊρ ας-Σαρκί, να αναλάβει την έρευνα. Η νεαρή Νουφ, βρίσκεται νεκρή μετά από μερικές μέρες, όμως, τώρα είναι που αρχίζει το μυστήριο… Τι έγινε στην έρημο εκεί, όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί της;

Ο Ναϊρ ας-Σαρκί πρέπει να πλησιάσει τον κόσμο των γυναικών. Βοηθό στην προσπάθειά του να λύσει το μυστήριο βρίσκει στο πρόσωπο της Κάτια Χιτζάζι, που δουλεύει στο γραφείο του ιατροδικαστή.

Ένας νέος κόσμος γεμάτος μυστήριο και σαγήνη απλώνεται μπροστά του!

Η Zoë Ferraris, σπούδασε Καλές Τέχνες στις Η.Π.Α. Μετοίκησε στη Σαουδική Αραβία μετά την πρώτη επίθεση στον Περσικό Κόλπο για να ζήσει εκεί με τον τότε σύζυγό της και τη μεγάλη του οικογένεια από Σαουδάραβες, Παλαιστίνιους και Βεδουίνους, οι οποίοι για πρώτη φορά υποδέχονταν μια Αμερικανή. Αποτέλεσμα αυτής της περιόδου στη ζωή της ήταν το βιβλίο αυτό.

«Η Φερράρις διεκδικεί τη θέση της στον παγκόσμιο χάρτη, ανοίγοντας ένα παράθυρο στη Σαουδική Αραβία και τους λάτρεις του μυστηρίου, αποκαλύπτοντας τον τρόπο σκέψης και την ψυχή των κατοίκων της»
LOS ANGELES TIMES

«Ένα λογοτεχνικό αστυνομικό μυθιστόρημα που ισορροπεί την απόλαυση της πλοκής με την έξοχα δουλεμένη πεζογραφία»
SAN FRANCISCO CHRONICLE

Η ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ ανοίγει τα φτερά της εν μέσω κρίσης, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα νέο κύμα δημιουργικότητας και δράσης στο χώρο των εκδόσεων. Με βιβλία επιλεγμένα με ευθύνη και αγάπη για τον αναγνώστη προτείνει και παρουσιάζει τις νέες κυκλοφορίες της!

Ιστοσελίδα Εκδόσεων Χρυσαλλίδα εδώ.
Facebook Εκδόσεων Χρυσαλλίδα εδώ.

chrissalida

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr

6 thoughts on “Κερδίστε 1 αντίτυπο του βιβλίου ‘Αναζητώντας τη Νουφ’ από τις Εκδόσεις Χρυσαλλίδα (Η νικήτρια)

Τα σχόλια είναι κλειστά.