Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Ένας καλικάντζαρος στο χωριό’ 04, 05, 06/01 (Oι νικητές)

Ο αγαπημένος χώρος “Τσάι στη Σαχάρα“, θα πραγματοποιήσει απογευματινές για παιδιά, αλλά και βραδινές παραστάσεις για το ‘Ένας καλικάντζαρος στο χωριό‘ – για ενήλικες, αλλά και μεγαλύτερα παιδιά. Για την ευκαιρία να λάβετε μία διπλή πρόσκληση για τις ημ/νίες  04, 05 & 06/01, συμπληρώνετε τη φόρμα αντίστοιχα (ή και τις όλες τις φόρμες, αν δεν έχετε προτίμηση) με τα πλήρη στοιχεία σας και, αν είστε ανάμεσα στους νικητές, θα ειδοποιηθείτε με e-mail το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας.

divider

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ 04/01, 16:30 (2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ)

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΤΖΙΚΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ 05/01, 16:30 (5 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ)

Κωνσταντίνος Τζίκας

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΩΫΣΙΔΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΚΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

Αντωνία Ρεβελή

 

NIKHTEΣ ΓΙΑ 05/01, 21:45 (5 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ)

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΓΚΑΝΑΡΗΣ

Λουκια Στεργιουλα

Μαρία Βαλκανιώτη

Αννα Τσουτση

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

NIKHTEΣ ΓΙΑ 06/01, 16:30 (5 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ)

ι νικ

 

NIKHTEΣ ΓΙΑ 06/01, 21:45 (5 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΕΛΛΑ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΓΙΩΤΑ ΝΕΤΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΡΑΠΤΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΟΥΔΗ

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Ένας καλικάντζαρος στο χωριό»
(βραδινή παράσταση τώρα και για μεγάλους)
της Μαρίας Κυριάκη

Μια ιστορία βασισμένη στη «Νύχτα Χριστουγέννων» του Νικολάι Γκόγκολ

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα έργο. Το έλεγαν «Ένας καλικάντζαρος στο χωριό» και το έγραψε η Μαρία. Το θέμα το εμπνεύστηκε από ένα διήγημα του Νικολάι με τίτλο «Νύχτα Χριστουγέννων». Το διάβασε η Κατερίνα, ενθουσιάστηκε κι έστησε μια παράσταση για παιδιά. Κάλεσε την Ευγενία, τον Τάσο, την Κορνηλία και το Στέφανο για να ερμηνεύσουν όλους τους ρόλους του έργου, το οποίο προσφέρεται για ένα θαυμάσιο σκηνικό παιχνίδι.

Επίσης, κάλεσε το Σταύρο να γράψει τη μουσική, την Αγγελίνα να επιμεληθεί το σκηνικό χώρο και τα κοστούμια και την Αναστασία να χορογραφήσει τα πολλά τραγούδια του έργου και το Βαγγέλη να φτιάξει τις μάσκες και τις κούκλες. Και όταν η παράσταση ολοκληρώθηκε ξεκίνησε το ταξίδι της στο Τσάι στη Σαχάρα.

Εκεί συνάντησε τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους της φίλους και το έργο ψυχαγωγούσε τους θεατές, που χαιρόντουσαν και για λίγο μεταφερόντουσαν σε μνήμες και στιγμές οικείες για τους μεγάλους, μαγικές και διασκεδαστικές για τους μικρούς.

Και το ταξίδι συνεχίζεται. Κι επειδή όλοι είμαστε παιδιά και τις μέρες των Χριστουγέννων έχουμε βαθιά ανάγκη να ξεχάσουμε για λίγο έστω, όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και μας βασανίζουν, η παράσταση αυτή θα παίζεται εκτός από το Σάββατο στις 16.30 για τα παιδιά τώρα και για μας τους μεγάλους, που μέσα μας νιώθουμε παιδιά και για τα μεγαλύτερα παιδιά μας, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.45 και θα σας περιμένει για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με τις σκανταλιές των καλικαντζάρων, να προβληματιστούμε με τις γητειές της μάγισσας και να διαπιστώσουμε πως μόνο η αγάπη μπορεί να μας ενώσει. Κι όλα αυτά, μέχρι να τελειώσει το δωδεκάμερο και να επιστρέψουν οι καλικάντζαροι στα κατάβαθα της γης, δηλαδή μέχρι την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία για το σκοτάδι στις ανθρώπινες ψυχές, την ομορφιά της αγάπης, το φόβο για το άγνωστο και τη δύναμη του πεπρωμένου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο: Μαρία Κυριάκη
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου
Εικαστική επιμέλεια: Αγγελίνα Παγώνη
Μουσική: Σταύρος Τσουμάνης
Χορογραφίες: Αναστασία Γεωργαλά
Μάσκες: Βαγγέλης Μήττας
Φωτογραφίες: Αγγελίνα Παγώνη
Βοηθός σκηνοθέτη: Κορνηλία Κυριάκη

Παίζουν οι ηθοποιοί αλφαβητικά:
Στέφανος Γεωργόπουλος
Τάσος Δέδες
Ευγενία Αποστόλου
Κορνηλία Κυριάκη

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ:

Ημέρα / Ώρα: 01, 04, 05, 06/01,16:30 και 05, 06/01 21.45
Διάρκεια: 70 λεπτά
Xώρος ΠαραστάσεωνΤσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18 – Ιλίσια, Τηλέφωνο 2110120936, fax 2110120937, Email : tsai2012saxara@gmail.com

Κάντε κλικ στο logo του χώρου και like στη σελίδα του!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr