Κερδίστε 6 (3+3) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Γράμματα στα Κοριτσάκια’ στο Από Μηχανής Θέατρο, Σάββατο 15/11 και Κυριακή 16/11 (Οι νικητές)

Εξασφαλίσαμε 3 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 15/11 και 3 για την Κυριακή 16/11, για την παράσταση Γράμματα στα Κοριτσάκια στο Από Μηχανής Θέατρο. Μια παράσταση που έχει αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια από όσους την έχουν δει μέχρι σήμερα. Συμπληρώνετε τη φόρμα με την ημέρα προτίμησης σας (και τις 2 μπορείτε, φυσικά!) και το Σάββατο το μεσημέρι θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσετε, αν η συμμετοχή σας κληρωθεί.

divider

Νικητές Διαγωνισμού για Σάββατο 15/11

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΛΔΕΖΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ KΑΟΥΔΗ

Νικητές Διαγωνισμού για Κυριακή 16/11 

ΑΘΗΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΚΟΥΡΗ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η μουσικοθεατρική παράσταση της Violet Louise (Λουίζας Κωστούλα) «Γράμματα στα Κοριτσάκια» ανεβαίνει στο θέατρο Από Μηχανής από 18 Οκτωβρίου 2014 – 23 Νοεμβρίου 2014.

Τα «Γράμματα στα Κοριτσάκια» βασίζονται στην αλληλογραφία του Lewis Carroll, συγγραφέα της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων», προς τις ανήλικες φίλες του, σε επιστολές προς ενήλικους φίλους του και στα προσωπικά του ημερολόγια. Κατά τη διάρκεια της παράστασης προβάλλονται ασπρόμαυρες φωτογραφίες των κοριτσιών, τις οποίες ο ίδιος ο Carroll τραβούσε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού του, όντας ένας πρώιμος λάτρης της τέχνης της φωτογραφίας.

Οι στίχοι των τραγουδιών της παράστασης βασίζονται επίσης σε στίχους του ίδιου του συγγραφέα.
Τελικά ο Lewis Carroll ήταν ή δεν ήταν παιδόφιλος; Απάντηση δεν υπάρχει, ο μύθος γύρω από την ερωτική του φύση συνεχίζει να περιβάλλεται με ερωτηματικά που παραμένουν αναπάντητα. Και ο ίδιος ο συγγραφέας απαντά λακωνικά, στις κακόβουλες κριτικές: «Αν ο καθένας κοιτούσε τη δουλειά του, η γη θα γύριζε πιο γρήγορα».

Σύλληψη, Σκηνοθεσία, Μουσική, Sound Design: Violet Louise

Από Μηχανής θέατρο

Ακαδήμου 13 Μεταξουργείο, 210 5231131

Σάββατο 15/11, 22:00

Κυριακή 16/11, 19:00

Διάρκεια: 60 λεπτά

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr