Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ο Γάμος”, με την Άννα Βαγενά, το Σάββατο 29/11 (Οι νικητές)

Αν θέλετε να είστε ένας από τους τυχερούς που θα παρευρεθούν στην θεατρική παράσταση ‘Ο Γάμος‘ το Σάββατο 29/11, στο Θέατρο Μεταξουργείο, κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα με τα στοιχεία σας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail, αφού κληρωθούν στη 13:00 της Παρασκευής 28/11.

divider

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΙΚΟΥΡΑ

Σταμάτης Μπαντούνας

ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΝΙΚΗΤΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Ο Γάμος» πρωτοπαρουσιάστηκε το 1994 στο Θεσσαλικό Θέατρο και γνώρισε τεράστια επιτυχία σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου. Στην τωρινή παράσταση του Μεταξουργείου, «ο Γάμος» θα ανέβει με τη μορφή του μονολόγου σε θεατρική προσαρμογή – σκηνοθεσία και ερμηνεία της Άννας Βαγενά.

«Ο Γάμος» είναι η ιστορία μιας απλής γυναίκας από τα Αμπελάκια της Θεσσαλίας, μιας χωριάτισσας που σήκωσε στους αδύνατους ώμους της, παλικαρίσια, τη μοίρα της και συγχρόνως τη μοίρα όλων των γυναικών του τόπου μας. Έζησε τη βαναυσότητα ενός αλκοολικού πατέρα, είδε την αγάπη του άνδρα της να μεταμορφώνεται σε περιφρόνηση, όταν άρχισε να γεννάει κωφάλαλα παιδιά εξαιτίας της βαριάς κληρονομικότητας του αλκοολικού πατέρα της και πάλεψε με νύχια και δόντια, σε μια κοινωνία που δεν δέχεται εύκολα την αναπηρία.

Η κριτική είχε χαρακτηρίσει την παράσταση : «συνταρακτικό εθνικό γεγονός, μικρό θαύμα. Η Λενάκι του Γάμου και της Άννας Βαγενά είναι μια γυναίκα σύμβολο, ένα “ριζιμιό λιθάρι” και η ερμηνεία της Βαγενά συνταρακτική» Κώστας Γεωργουσόπουλος, εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Σάββατο 29/11, 21:00
Θέατρο Μεταξουργείο
Ακαδήμου 14-16, Μεταξουργείο,Αθήνα
Τηλ: 210-5234382, 6937005666

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Για τις κριτικές του κοινού της Θεατρομάνια μπορείτε να δείτε στο παρακάτω
link: http://www.theatromania.gr/?p=3714

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr

One thought on “Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ο Γάμος”, με την Άννα Βαγενά, το Σάββατο 29/11 (Οι νικητές)

Comments are closed.