Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα της παιδικής παράστασης “Φαίδωνας, ο ξεχωριστος μου αδερφός” στο Θέατρο Μπροντγουαιη, την Κυριακή 16/11 (Οι νικητές)

5 μικροί μας φίλοι με την συνοδεία ενός γονέα θα δουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Φαίδωνας, ο ξεχωριστος μου αδερφός” στο Θέατρο Μπροντγουαιη, την Κυριακή 16/11. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσουν οι γονείς τα στοιχεία τους στη φόρμα του διαγωνισμού και το Σάββατο 15/11 το μεσημέρι θα ειδοποιηθούν, αν κληρωθούν, στο email  που δήλωσαν.

divider

Νικητές διαγωνισμού

ΑΡΗΣ ΚΑΦΕΝΤΖΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗ

Θεόδωρος Σολδάτος

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΩΫΣΙΔΟΥ

Ελένη Αγγελογιαννοπούλου

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μία οικογένεια και δύο παραμυθένια τοξικά, μας ταξιδεύουν μ’ ένα τρόπο μοναδικό στον κόσμο της διαφορετικότητας και της αποδοχής. Ένα παραμύθι βασισμένο στην ίδια τη ζωή. Μέσα από την παράσταση βλέπουμε μία οικογένεια ευτυχισμένη και «ντυμένη» με τα ρούχα της αγάπης, της χαράς, της υγείας και της ομορφιάς μέχρι τη στιγμή που έρχεται η μεγάλη ανατροπή. Έρχεται στην οικογένεια ένα παιδί «διαφορετικό».

«Ένα έργο γεμάτο εικόνες, συναισθήματα, προβολές, μουσική, χορό, τραγούδι που προωθεί τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους μεγάλους στη σημαντική αξία της αποδοχής. Μία λέξη εύκολη, μία πράξη δύσκολη.»

Μέσα από τον μικρό Άρη μαθαίνουμε τα στάδια και τις δυσκολίες που υπάρχουν για την αποδοχή της διαφορετικότητας, τις αγωνίες, τους προβληματισμούς, τα ερωτηματικά και βλέπουμε λύσεις που δίνονται.

Η έννοια της αποδοχής, της διαφορετικότητας, είναι μία έννοια που πρέπει να διδάσκεται στα παιδιά μας από πολύ μικρή ηλικία. Η γνωριμία και η αποδοχή της διαφορετικότητας είναι μία συνεχιζόμενη διαδικασία που δεν ολοκληρώνεται σε μία μόνο συζήτηση. Αποδοχή σημαίνει μία στάση ειλικρίνειας και σεβασμού για τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων. Οι διαφορές αυτές μπορεί να είναι φυλετικές, εθνικές ή να αναφέρονται στα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες.

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Φαίδωνας: Λεονάρντο Σφοντούρης
Πρίγκιπας Κωνσταντίνος: Γιώργος Γεροντιδάκης
Άρης: Πέτρος Ιωάννου
Ξωτικό Fatuus: Μαίρη Δεντοπούλου
Ξωτικό Fate: Αρετή Κυπραίου
Πριγκίπισσα Μαρκέλλα: Σοφία Παρικάκη
Κείμενο: Έλενα Τασιοπούλου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Αϊβάζης
Σκηνικά: DavidNegrin
Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Αρθούρος Πατρικαρέας
Χορογραφίες: Αναστασία Δρακά
Εικονογράφηση: Δημήτρης Καραντινόπουλος

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ
Πατησίων και Αγίου Μελετίου 65Α
Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2104,  στις 11.30 π.μ
Τηλ. 210 – 8620231

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr