Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη Ζωή Παπαδοπούλου στο Ρυθμό Stage στις 13/11 (Οι νικητές)

Αν θέλετε να είστε ένας από τους δύο τυχερούς που με ένα ακόμα άτομο θα απολαύσουν τη Ζωή Παπαδοπούλου στο Ρυθμό Stage τηνΠέμπτη 13/11, “δοκιμάστε” την τύχη σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία σας και ίσως κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση με είσοδο και κρασί ή μπύρα! Οι νικητές θα ανακοινωθούν το βράδυ της Τετάρτης 12/11 και θα ειδοποιηθούν και στο email που δήλωσαν.  

divider

Oι νικητές

ΑΥΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΙΑΝΗΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Ζωή Παπαδοπούλου σε ένα ιδιαίτερο, πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Το αναλύσαμε πολύ» στη μουσική σκηνή «Ρυθμός Stage» την Πέμπτη 13 και 20 Νοεμβρίου.

Παλαιότερα και νέα γνωστά τραγούδια της όπως τα «Μέσα στο μετρό» και «Το αναλύσαμε πολύ», αλλά και αγαπημένα λαϊκά καθώς και αισθαντικές μπαλάντες, σε ένα πρόγραμμα με ουσία, ερωτισμό και έντονο διαδραστικό χαρακτήρα, με τον μοναδικό τρόπο που η Ζωή Παπαδοπούλου ξέρει να υποστηρίζει.

Με κριτήριο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των «φίλων» της, η Ζωή Παπαδοπούλου έχει φτιάξει μία μουσική παράσταση συνδυάζοντας ήχους λαϊκούς και έντεχνους, παραδοσιακούς και σύγχρονους, με χρώμα ελληνικό αλλά και μη αναμενόμενες διασκευές που θα προκαλέσουν έκπληξη στο κοινό της.ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλ: 210 9750060
13/11, 22.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.ediagonismoi.gr/
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr

One thought on “Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη Ζωή Παπαδοπούλου στο Ρυθμό Stage στις 13/11 (Οι νικητές)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *