Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια” των Εκδόσεων Ιβίσκος (Οι νικήτριες)

Το Sin Radio, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ιβίσκος, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε το μυθιστόρημα τρόμου του Ιωάννη Π. Μήτσιου “Το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια”. Θα κληρωθούν δύο αντίτυπα του βιβλίου και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 26/11 μετά τις 17:00. Αν θέλετε να δηλώστε συμμετοχή, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και σας ευχόμαστε καλή τύχη! Παρακαλούμε σημειώσατε ότι οι νικητές θα πάνε να παραλάβουν το βιβλίο από τα γραφεία του εκδοτικού οίκου ΙΒΙΣΚΟΣ, Μακεδονίας 21, ΚΗΦΙΣΙΑ τηλ 2108021333.  

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΟΥΣΚΟΥΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΛΛΙΡΗ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Μια σκοτεινή υπόθεση χωρίς προηγούμενο…
Μια φιλόδοξη μαθητευόμενη αστυνομικός…
Ένας δολοφόνος που θεωρεί τον εαυτό του καλλιτέχνη…

Όταν το πτώμα του ηγετικού στελέχους μιας πολυεθνικής ανακαλύπτεται φρικτά παραμορφωμένο στο ρετιρέ του ξενοδοχείου όπου διέμενε, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι είδους αρρωστημένο μυαλό θα έφτανε σε τέτοιο σημείο και με ποιον τρόπο!

Για την Υπαστυνόμο Αγνή Λασκαρίδη η διαλεύκανση του συγκεκριμένου εγκλήματος θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της, η οποία μόλις έχει αρχίσει να ξεκινά. Δυστυχώς για εκείνη, το ίδιο και ο αντίπαλος τον οποίο έχει να αντιμετωπίσει…

Καθώς η δράση του παρανοϊκού μυαλού αφήνει μια σειρά από νεκρούς να ποζάρουν σαν αγάλματα σε μουσείο, στο ανελέητο ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύεται για τη σύλληψή του έρχεται να προστεθεί και η μυστηριώδης φιγούρα ενός μικρού κοριτσιού, άμεσα εμπλεκόμενου σε όσα διαδραματίζονται.

Κύριο χαρακτηριστικό του: τα μαύρα, γυάλινα μάτια!

Περισσότερα εδώ. Facebook Εκδόσεων Ιβίσκος εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο συγγραφέας εδώ, αλλά και να ακούσετε τις μουσικές επιλογές του!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr

2 thoughts on “Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια” των Εκδόσεων Ιβίσκος (Οι νικήτριες)

Comments are closed.