Κερδίστε ένα μενού για 2 άτομα για το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν στο Thissio View (Η νικήτρια)

Στο ωραιότερο σημείο του Θησείου, στο εστιατόριο Τhissio View, με την απίστευτη θέα, δίνουμε την ευκαιρία σε έναν μεγάλο τυχερό που θα κληρωθεί στις 14/12, λίγο μετά τις 19:00, να κερδίσει ένα μενού (χωρίς ποτά) για 2 για το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν, αλλά και σε 10 ακόμα άτομα την ευκαιρία να απολαύσουν το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν τους στο Thissio View, με 25% έκπτωση. Αλλά η πρωτοτυπία αυτού του διαγωνισμού είναι ότι κανείς από όλους όσους θα δηλώσουν συμμετοχή δε θα πρέπει να αισθάνεται χαμένος… Λεπτομέρειες για όλη τη διαδικασία, ακολουθούν!  

divider

(Παρακαλείσθε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού. Με τη συμμετοχή σας λαμβάνετε γνώση ότι το email σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το εστιατόριο για ενημερωτικούς λόγους.)

Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ

ΑΝΝΑ ΧΕΛΜΗ

ΟΙ 10 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 25%

 1. Γεωργία Χαραλαμποπούλου
 2. Θεόδωρος Μαρούδας
 3. ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
 4. ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΗ
 5. Ανδρονίκη Τζάρτζαλου
 6. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
 7. Νικητας Παπαδόπουλος
 8. ΜΑΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
 9. Ρένα Καρλή
 10. KATEΡINA KAOYΔH

[contesthopper contest=”1827″]

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

1. ΕΝΑΣ (1) ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ 2 ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ (ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΔΩΡΟΥ: 24/12/2014). Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ EMAIL ΜΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ VOUCHER ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ.

Το δώρο αφορά σε ό,τι περιλαμβάνει η πρόταση του Thissio View για το μενού του Χριστουγεννιάτικου Ρεβεγιόν! Οτιδήποτε επιπλέον παραγγείλουν ο νικητής του διαγωνισμού θα καταβάλλεται ακέραια στο εστιατόριο.

2. ΔΕΚΑ (10) ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 25% ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ (ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ: 24/12/2014), ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ EMAIL ΜΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ VOUCHER ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ.

Η έκπτωση αφορά σε ό,τι περιλαμβάνει η πρόταση του Thissio View για το μενού του Χριστουγεννιάτικου Ρεβεγιόν! Οτιδήποτε επιπλέον παραγγείλουν οι δικαιούχοι της έκπτωσης θα καταβάλλεται στην κανονική του τιμή στο εστιατόριο.

3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ VOUCHER ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 58 ΕΥΡΩ, ΜΟΝΟ ΜΕ 28 ΕΥΡΩ (ΕΚΠΤΩΣΗ 52%), ΣΤΟ THISSIO VIEW ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) ΨΩΜΙ ΜΕ ΝΤΙΠ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ,
2) 1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ,
3) 1 ΟΡΕΚΤΙΚΟ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ),
4) 1 ΣΑΛΑΤΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ),
5) 2 ΚΥΡΙΩΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ),
6) 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΡΑΣΙ (ΛΕΥΚΌ Ή ΚΌΚΚΙΝΟ) Ή 2 ΜΠΥΡΕΣ Ή 2 ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 8/1/2015-28/2/2015

Στην προσφορά δε γίνονται αλλαγές ως προς τη δομή του μενού και δε συμπεριλαμβάνονται τα γλυκά. Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με τον οικονομικότερο συνδυασμό του εστιατορίου. Οι κάτοχοι της συγκεκριμένης προσφοράς θα καταβάλλουν το ποσό των 28 ευρω στο εστιατόριο για μενού μεχρι 58 ευρώ (με τη δομή που περιγράφεται παραπάνω) και εάν ο συνδυασμός του μενού τους ξεπεράσει τα 58 ευρώ, τότε η διαφορά θα καταβάλλεται ακέραια στο εστιατόριο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ THISSIO VIEW

Σε έναν μοναδικής αρχιτεκτονικής αισθητικής χώρο, πάνω στο πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου ο οποίος ενώνει το σταθμό του Θησείου με την είσοδο της  Ακρόπολης, βρίσκουμε ένα cafe-bar-restaurant, όπου μπορεί να απολαύσει κανείς το μεσημεριανό του ή το ποτό του σε ένα ζωντανό χώρο που προσαρμόζεται ανάλογα με τις εποχές του χρόνου.

Σε μια μαγευτική γειτονιά, όπου οι άνθρωποι ακόμη και σήμερα συναντιούνται με τους θεούς, άνθρωποι με μεράκι για καλό ελληνικό φαγητό δημιούργησαν μια γωνία όπου η αυθεντική ελληνική κουζίνα, η μαγειρική μαεστρία και ο γεμάτος θετική ενέργεια χώρος, συναντιούνται για να προσφέρουν μια ιδανική πρόταση εξόδου για κάθε μέρα.

Η θέα του είναι ανυπέρβλητης ομορφιάς, διότι βρίσκεται ανάμεσα στην αρχαία αγορά, στο λόφο του Φιλοπάππου, στην βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στο αστεροσκοπείο Αθηνών, καθώς επίσης και μπροστά από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

Απολαύστε τον καφέ σας και δοκιμάστε τα διάσημα συνοδευτικά εδέσματα (κρέπες, βάφλες, smoothies), καθώς επίσης και τα εμπνευσμένα πιάτα των chef στο χώρο του εστιατορίου.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Πού: Τhissio View
Δ/νση/τηλ.: Αποστόλου Παύλου 25 & Αγίας Μαρίνης, Θησείο, 210 3476754
Πότε:
24/12/2014, σε συνεννόηση με το εστιατόριο > για τον μεγάλο τυχερό και τους 10 δικαιούχους της έκπτωσης 25% στο Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν  (ως αναλύεται ανωτέρω)
8/1/2015-28/2/2015 > για όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, δικαιούχους της έκπτωσης 52% (ως αναλύεται ανωτέρω)
Web: http://www.thissioview.gr
Facebook page: www.facebook.com/thissioview.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr

12 thoughts on “Κερδίστε ένα μενού για 2 άτομα για το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν στο Thissio View (Η νικήτρια)

 1. ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

 2. ΒΑΡΒΑΡΑ ΒΑΡΟΥΔΑΚΗ

  ΣΟΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ

 3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ !!!

 4. ΞΕΝΙΑ ΔΡΙΒΑ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ

 5. Φωτεινή Χατζηθεοδώρου

  Φωτεινή Χατζηθεοδώρου

Comments are closed.