Απολαύστε την παράσταση ‘Ξενοδοχείο ο Παράδεισος’ στο θέατρο Προσκήνιο στις 12 & 13/11 (Οι νικητες)

Αν θέλετε να απολαύσετε την παράσταση ‘Ξενοδοχείο ο Παράδεισος‘ στο Θέατρο Προσκήνιο, λαμβάνοντας μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις (μοναδική υποχρέωση είναι η αγορά του βιβλίου-προγράμματος της παράστασης, με όλο το κείμενο, καθώς και φωτογραφίες στα 5 ευρώ) για Τετάρτη 12/11 και Πέμπτη 13/11, απλά συμπληρώστε τη φόρμα και θα ενημερωθείτε με e-mail, αν είστε ανάμεσα στους κληρωθέντες!  

Κληρωθέντες ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/11

Θεοδωρα Ταταβίλη

Δανάη Γουρδομιχάλη

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑΣ

Kαλλιόπη Mόσχου

ΜΙΝΑ ΛΟΥΚΑΔΑΚΟΥ

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 13/11

[contesthopper contest=”1539″]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το «Ξενοδοχείο Παράδεισος»  υποδέχεται τα παράνομα ζευγαράκια και όχι μόνο, τους θεατρόφιλους και όχι μόνο, όσους θέλουν να γελάσουν με την καρδιά τους και όχι μόνο, προσφέροντας μια φωλίτσα φτιαγμένη για δυο πουλάκια, ένα κάδρο για μια όμορφη εικόνα, όπου η κυρία να νιώθει ασφαλής. Εχεμύθεια, ασφάλεια, διακριτικότης!

Η τρελή τρελή κωμωδία του Ζώρζ Φεϋντώ, ξεκίνησε στο «Θέατρο Προσκήνιο». Με φρέσκια, νεανική ματιά, η παράσταση σατιρίζει την αστική τάξη και την υποκρισία της, μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και απίστευτη πλοκή. Μια φάρσα- χιονοστοιβάδα, όπου όλοι όσοι δεν θα έπρεπε να συναντηθούν, πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο, προκαλώντας το ασυγκράτητο γέλιο του θεατή.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Με υψηλές προσδοκίες πάθους, ένα παράνομο ζευγάρι, πηγαίνει στο αμφιβόλου φήμης ξενοδοχείο. Όταν ένας- ένας, οι «ιδιαίτεροι» ήρωες του έργου, αρχίζουν να καταφθάνουν στο ίδιο μέρος, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, το φιτίλι της κωμωδίας πυροδοτείται….

Πληροφορίες παράστασης:

Θέατρο Προσκήνιο: Στουρνάρη & Καπνοκοπτηρίου 8, τηλ. 210-8211855

Τετάρτη 12/11 και Πέμπτη 13/11 20.00

Σκηνοθεσία- Διασκευή: Γιάννης Μακρόπουλος
Παίζουν: Γιάννης Μακρόπουλος, Τόνια Καζάκου, Έφη Κιούκη, Κωνσταντίνος Καραγάνης, Δημήτρης Σέρμπος, Λήδα Αναστασοπούλου, Γιάννης Τζέμης, Υρώ Μακρή, Καλλιόπη Μανδρέκα, Αγγελίνα Κλαυδιανού, Ηρώ Λέφα, Βασίλης Ζώης, Γιώργος Ιωσιφίδης
Σκηνικά- Κοστούμια: Ανδρέας Παρασκεύοπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Σέρμπος
Κατασκευή Κουστουμιών: Μάριος Δανεσσής
Αφίσα: Σοφία Βάλβη

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.ediagonismoi.gr/
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr

Υποβολή σχολίου