Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση “Φαίδωνας, ο ξεχωριστος μου αδερφός” στο Θέατρο Μπροντγουαιη, την Κυριακή 2/11 (Οι νικητές)

5 μικροί μας φίλοι με την συνοδεία ενός γονέα θα δουν την παράσταση “Φαίδωνας, ο ξεχωριστος μου αδερφός” στο Θέατρο Μπροντγουαιη, την Κυριακή 2/11. Το μόνο που χρειάζεται να συμπληρώσουν οι γονεις τα στοιχεία τους στην φόρμα του διαγωνισμού και το Σάββατο 1/11 το μεσημέρι θα ειδοποιηθούν, αν κληρωθούν, στο email  που δήλωσαν.

Νικητές Διαγωνισμού

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΚΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΩΤΗ

ΦΩΤΗΣ ΡΟΖΑΚΗΣ

Αρης Καφεντζής

Μαρια Κρεμμυδα

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μία οικογένεια και δύο παραμυθένια τοξικά, μας ταξιδεύουν μ’ ένα τρόπο μοναδικό στον κόσμο της διαφορετικότητας και της αποδοχής. Ένα παραμύθι βασισμένο στην ίδια τη ζωή. Μέσα από την παράσταση βλέπουμε μία οικογένεια ευτυχισμένη και «ντυμένη» με τα ρούχα της αγάπης, της χαράς, της υγείας και της ομορφιάς μέχρι τη στιγμή που έρχεται η μεγάλη ανατροπή. Έρχεται στην οικογένεια ένα παιδί «διαφορετικό».

«Ένα έργο γεμάτο εικόνες, συναισθήματα, προβολές, μουσική, χορό, τραγούδι που προωθεί τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους μεγάλους στη σημαντική αξία της αποδοχής. Μία λέξη εύκολη, μία πράξη δύσκολη.»

Μέσα από τον μικρό Άρη μαθαίνουμε τα στάδια και τις δυσκολίες που υπάρχουν για την αποδοχή της διαφορετικότητας, τις αγωνίες, τους προβληματισμούς, τα ερωτηματικά και βλέπουμε λύσεις που δίνονται.

Η έννοια της αποδοχής, της διαφορετικότητας, είναι μία έννοια που πρέπει να διδάσκεται στα παιδιά μας από πολύ μικρή ηλικία. Η γνωριμία και η αποδοχή της διαφορετικότητας είναι μία συνεχιζόμενη διαδικασία που δεν ολοκληρώνεται σε μία μόνο συζήτηση. Αποδοχή σημαίνει μία στάση ειλικρίνειας και σεβασμού για τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων. Οι διαφορές αυτές μπορεί να είναι φυλετικές, εθνικές ή να αναφέρονται στα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες.

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Φαίδωνας: Λεονάρντο Σφοντούρης

Πρίγκιπας Κωνσταντίνος: Γιώργος Γεροντιδάκης

Άρης: Πέτρος Ιωάννου

Ξωτικό Fatuus: Μαίρη Δεντοπούλου

Ξωτικό Fate: Αρετή Κυπραίου

Πριγκίπισσα Μαρκέλλα: Σοφία Παρικάκη

Κείμενο: Έλενα Τασιοπούλου

Σκηνοθεσία: Γιάννης Αϊβάζης

Σκηνικά: DavidNegrin

Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Αρθούρος Πατρικαρέας

Χορογραφίες: Αναστασία Δρακά

Εικονογράφηση: Δημήτρης Καραντινόπουλος

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ

Πατησίων και Αγίου Μελετίου 65Α

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2104,  στις 11.30 π.μ

Τηλ. 210 – 8620231

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.ediagonismoi.gr/
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr