Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Κατάθεση ψυχής’ την Κυριακή 5/10 (Oι νικητές)

Αν θέλετε να είστε ένας από τους τυχερούς που θα παρευρεθούν στην θεατρική παράσταση ‘Κατάθεση ψυχής‘ την Κυριακή 5/10, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα με τα στοιχεία σας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail, αφού κληρωθούν στη 13:00 της Παρασκευής 3/10.

divider

Οι νικητές

ΚΑΙΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ

ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ

BAΣΟΥΛΑ ΚΑΛΑΙΤΖΗ

Νίκος Βαλσαμάκης

ΝΙΚΟΣ ΛΟΞΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ» Βασιλείας Δημηνίδου
Σκηνοθεσία : Ζαχαρίας Ρόχας
Ερμηνεία : Βασιλεία Δημηνίδου

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα παρουσιαστεί ο βραβευμένος μονόλογος της Βασιλείας Δημηνίδου «ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ» από την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή για 9 μόνο παραστάσεις.

Ένας μονόλογος με τη Βασιλεία Δημηνίδου, βασισμένος σε αληθινά γεγονότα, που πραγματεύεται την ισορροπία ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, το υπαρκτό και το ανύπαρκτο, την εσωτερική διαμάχη του “είναι” και του “φαίνεσθαι”, σε σκηνοθεσία Ζαχαρία Ρόχα.

“Η μοναξιά στο γάμο είναι χειρότερη από κάθε άλλη. Το ξέρεις αυτό; Πού να το ξέρεις. Δεν προλάβαινες να νιώσεις μοναξιά μέσα στις τόσες υποχρεώσεις σου… Λαχταρούσα μια αγκαλιά από έναν άντρα… Έχει όρια η αγκαλιά;”

Μια καθημερινή γυναίκα σε μια παράσταση “Κατάθεση Ψυχής”. Στόχος της, να ξεδιπλώσει το κουβάρι της σιωπηλής συμφωνίας που προέκυψε με τα χρόνια μέσα στο γάμο της με μοιραία εξέλιξη τα θαμμένα αισθήματα στο βωμό της κοινωνικής επιφάνειας… Η αγωνία του να ζει κανείς μέσα από αυτή τη συμφωνία και οι τραγικές επιπτώσεις ενός αναπάντεχου θανάτου… Φράσεις σαν μαχαιριές στο κατεστημένο και άλλες που αγγίζουν τα όρια της τρέλας…

Οι άνθρωποι χρειάζονται συμπόνια, μας εξηγεί η συγγραφέας. Να αισθάνονται ότι δεν είναι μόνοι. Κι έπειτα, είναι δύσκολο για τους περισσότερους να βρουν τρόπους να εκφραστούν. Χρειάζονται κάποιον να το κάνει γι’ αυτούς…

Η παράσταση βραβεύτηκε στο φεστιβάλ μονολόγων 92 ART 2014, αποσπώντας το 1ο Βραβείο Κειμένου, Παράστασης, Κοινού και Σκηνοθεσίας.

http://i1162.photobucket.com/albums/q532/sinradio/b_10922_katathesh_psyxhs_basileia_dhmhnidoy_photo_6_zps445f9f05.jpg

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Κυριακή 5/10, 20:00
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος 17778
Τηλ: 210 341 8550

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.ediagonismoi.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paredoraki.gr
http://www.e-contest.gr/
http://paiksekerdise.gr