Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου «Σκιές σε σκοτεινά όνειρα πάθους» από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές (Οι νικητές)

Το Sin Radio, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε το βιβλίο της Ευδοξίας Γραμμένου «Σκιές σε σκοτεινά όνειρα πάθους». Θα κληρωθούν τρία αντίτυπα του βιβλίου και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν μετά τις 19:00  το Σάββατο 25/10. Θα ειδοποιηθούν άμεσα για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου τους με σχετικό e-mail. Αν θέλετε να δηλώστε συμμετοχή, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής και σας ευχόμαστε καλή τύχη!  

divider

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Κωνσταντίνος Αθανασιάδης
ΙΣΜΗΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΡΟΖΑ ΤΣΑΚΥΡΙΟΥ

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

[contesthopper contest=”1283″]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 

Το βιβλίο “Σκιές σε σκοτεινά Όνειρα Πάθους” είναι ποιητική συλλογή και αποτελείται από 8 ποιήματα ή ίσως 8 έμμετρα διηγήματα. Το θέμα τους είναι οι ανεκπλήρωτοι έρωτες με όλα τους τα παράγοντα. Πάθος, μίσος, εκδίκηση, θάνατος-αποχωρισμός.

Ο έρωτας διαφοροποιείται από άνθρωπο σε άνθρωπο και παίρνει διάφορες όψεις ανάλογα με το πώς ο καθένας τον αισθάνεται. Για κάποιους είναι δημιουργική έκφραση, για άλλους ερωτικό πάθος, ενώ για άλλους βασανιστική οδύνη.

Το βιβλίο «στέκεται» κυρίως στο τελευταίο μέρος, δηλαδή τη βασανιστική οδύνη που προκαλεί ο έρωτας.

Το μίσος, είναι πάθος της ανθρώπινης ψυχής και η εκδίκηση είναι αποτέλεσμα του μίσους, τα οποία είναι αποτελέσματα, μεταξύ άλλων, και ενός ανεκπλήρωτου έρωτα.

Η θλίψη είναι το μόνιμο υπόστρωμα κάθε ύπαρξης και η ποίηση αποτελεί την ασφαλέστερη οδό της ψυχικής αποκάλυψης των ανθρώπων!

Στο βιβλίο υπάρχουν 3 ερωτικά ποιήματα.

Ένα ποίημα φαντασίας, το οποίο είναι η Αιματολαγνεία και περιγράφει ένα δείπνο βρικολάκων. Το ποίημα τελειώνει με την φυλακισμένη «αφηγήτρια» να βλέπει πως ήρθε και η δική της σειρά…

Δύο ποιήματα που περιγράφουν εκδίκηση είναι το ποίημα Νότες εκδίκησης, στο οποίο υπάρχει και το στοιχείο του φανταστικού –το πνεύμα του νεκρού συζύγου επιστρέφει να πάρει την ψυχή της συζύγου/φόνισσας- και το ποίημα με τον τίτλο Επιθυμία. Επιθυμία για εκδίκηση.

Ο ήρωας μας ονειρεύτηκε την εκδίκηση αλλά δεν την εφάρμοσε. Η εκδίκηση είναι επιθυμία πολύ έντονη αλλά και αδυναμία της ψυχής… Κάποιοι άνθρωποι είναι από τη φύση τους εκδικητικοί, κάποιοι άλλοι λόγω θλίψης ή απογοήτευσης γίνονται στην πορεία και κατακλύζονται από τις πιο σκοτεινές σκέψεις. Είναι συναίσθημα έντονο, σαν ένα θηρίο δύσμορφο που σε κυνηγάει και σιγά σιγά σου τρώει την ψυχή.

Ένα ποίημα μίσους αλλά και αποχωρισμού είναι ο «Στόχος» . Περιγράφει την τραγική πράξη μιας γυναίκας που εξαιτίας του μίσους που της προκάλεσε ο πόλεμος, σκότωσε τον ίδιο της τον άντρα εν αγνοία της…

Από την άλλη, ο θάνατος-αποχωρισμός είναι ένα γεγονός που προκαλεί θλίψη και πόνο.

Αποχωρισμός από άτομα που νιώθουμε μεγάλη αγάπη, όχι απαραίτητα ερωτική. Το ποίημα που μιλάει για τον θάνατο-αποχωρισμό είναι η Απουσία.

Το αερικό μας, που υπάρχει στο εξώφυλλο, θα σας οδηγήσει με φως στα πιο σκοτεινά σας όνειρα. Ελπίζω αυτό το βιβλίο να δημιουργήσει συναισθήματα ιδιαίτερα στον καθέναν σας , καθώς όλοι έχουμε ή είχαμε σκιές σε όνειρα πάθους!

Για τα likes σας εδώ!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΡΙΑ

Η Ευδοξία Γραμμένου γεννήθηκε το 1991 στη Ρίγανη Αιτωλοακαρνανίας.

Σπούδασε Βιβλιοθηκονομία και Συστήματα Πληροφόρησης στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας και έχει εργασθεί εθελοντικά σε δημόσιες και δημοτικές Βιβλιοθήκες.

Έχει συμμετάσχει με ποιήματα, παραμύθια και διηγήματά της σε έξι ανθολογίες των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές και η ποιητική συλλογή “Σκιές σε σκοτεινά όνειρα πάθους” είναι το πρώτο της βιβλίο.

Η κα Γραμμένου έχει παραχωρήσει συνέντευξη στο σταθμό μας, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, με τη συνοδεία των μουσικών της επιλογών.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
universe-pathways.blogspot.com
universe-pathways.gr
universepaths@yahoo.com

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.ediagonismoi.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://www.e-contest.gr/
http://paiksekerdise.gr

5 thoughts on “Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου «Σκιές σε σκοτεινά όνειρα πάθους» από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές (Οι νικητές)

Comments are closed.