Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου «Εκδικητές» από τις Εκδόσεις Μίνωας (Οι νικήτριες)

Το Sin Radio, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μίνωας, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε το αστυνομικό μυθιστόρημα των αδερφών Λότε και Σόρεν Χάμερ “Εκδικητές”. Θα κληρωθούν τρία αντίτυπα του βιβλίου και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν μετά τις 18:00  το Σάββατο 18/10. Θα ειδοποιηθούν άμεσα για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου τους με σχετικό e-mail. Αν θέλετε να δηλώστε συμμετοχή, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής και σας ευχόμαστε καλή τύχη!  

divider

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

  1. ​ΣΟΦΙΑ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ
  2. ΣΟΦΙΑ ΡΑΠΤΗ​
  3. ΠΗΝΕΛΟΠ​Η ​ΣΟΥΡΛΑ

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

[contesthopper contest=”1226″]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ένα κρύο δευτεριάτικο πρωινό, λίγο προτού αρχίσει το σχολείο, δύο παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με ένα αποτρόπαιο θέαμα. Τα γυμνά πτώματα πέντε βάναυσα παραμορφωμένων αντρών κρέμονται από την οροφή του γυμναστηρίου. Ο επιθεωρητής Κόνραντ Σίμονσεν και η ομάδα του από Τμήμα Ανθρωποκτονιών καλούνται να διαλευκάνουν την ειδεχθή υπόθεση: Τα πέντε θύματα κρέμονται σε γεωμετρική διάταξη, ενώ η σκηνή θυμίζει δημόσια εκτέλεση.

Όταν οι ταυτότητες των πέντε αντρών και η ανατριχιαστική σχέση μεταξύ τους διαρρέουν στον Τύπο, η αστυνομία της Κοπεγχάγης δεν αργεί να εντοπίσει το σκοτεινό κίνητρο πίσω από τις δολοφονίες. Η διαρκώς αυξανόμενη δημόσια κατακραυγή φέρνει αντιμέτωπο τον επιθεωρητή Σίμονσεν με την κοινή γνώμη καθώς και με ομάδες τιμωρών που θέλουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Μια συγκλονιστική ματιά στο ζήτημα της δικαιοσύνης και της αυτοδικίας. Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που καθηλώνει, πιστό στην υποβλητική παράδοση της ευρωπαϊκής νουάρ λογοτεχνίας.

Μετάφραση: Χρήστος Καψάλης

ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

Η Λότε Χάμερ γεννήθηκε το 1955 στη Δανία. Τελείωσε την εκπαίδευσή της ως νοσοκόμα το 1977. Εργάστηκε σε πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου και σε αμερικανική αεροπορική βάση στη Γροιλανδία. Το 2006 ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Από το 2010 έχει αφοσιωθεί στη συγγραφή μυθιστορημάτων.

Ο Σόρεν Χάμερ γεννήθηκε το 1952 στη Δανία. Είναι πτυχιούχος της παιδαγωγικής ακαδημίας, ωστόσο εργάστηκε ως προγραμματιστής. Είναι λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης και από το 2010 απασχολείται κυρίως με το γράψιμο. Τα αδέλφια Λότε και Σόρεν ξεκίνησαν να γράφουν μαζί το 2004.

Μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 5 βιβλία στην ίδια σειρά, ενώ οι Εκδικητές έχουν κυκλοφορήσει σε 22 χώρες.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο των συγγραφέων: hammerhammer.com
Facebook page Εκδόσεων Μίνωας: εδώ
Ιστοσελίδα Εκδόσεων Μίνωας: εδώ

Logo_Main

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.ediagonismoi.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paredoraki.gr
http://www.e-contest.gr/
http://paiksekerdise.gr

3 thoughts on “Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου «Εκδικητές» από τις Εκδόσεις Μίνωας (Οι νικήτριες)

Υποβολή σχολίου