Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου “Άλφα όπως Αθανασία” από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές (Oι νικήτριες)

Το Sin Radio, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε το βιβλίο της Ειρήνης Φράγκου «Άλφα όπως Αθανασία». Θα κληρωθούν τρία αντίτυπα του βιβλίου και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν μετά τις 19:00  την Κυριακή 26/10. Θα ειδοποιηθούν άμεσα για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου τους με σχετικό e-mail. Αν θέλετε να δηλώστε συμμετοχή, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής και σας ευχόμαστε καλή τύχη!  

divider

Oι 3 νικήτριες είναι:

ΝΑΝΑ ΧΟΥΛΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥΔΡΑΚΗ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 

Είναι Πρωτοχρονιά και η Νάσια έχει γενέθλια. Κλείνει τα είκοσι ένα. Τι θα μπορούσε να της φέρει η καινούργια χρονιά, όταν το μόνο που επιθυμεί είναι μια φυσιολογική ζωή;

«Τι παιχνίδι διάλεξα τελικά;»
«Ορίστε;»
«Εκείνη την Παραμονή Χριστουγέννων που ψάχναμε οι δυο μας το δώρο μου. Τότε που η μαμά έπρεπε να δουλέψει».
«Θυμάσαι εκείνη τη μέρα;»
«Όχι. Ήμουν πολύ μικρή για να τη θυμάμαι».
«Τότε;»
«Τη θυμάσαι εσύ, όμως. Σωστά; Τη θυμάσαι και τη σκεφτόσουν την ώρα που με αγκάλιασες. Κι εγώ την είδα την ανάμνηση σου, γιατί… αυτή είμαι, μπαμπά. Μια κλέφτρα αναμνήσεων, όπως λέει και ο Θάνος».

H νουβέλα της Ειρήνης Φράγκου με τη σύγχρονη και δυναμική μα, ταυτόχρονα, μαγευτική γραφή της θα σας βυθίσει σε ένα θελκτικό κόσμο φαντασίας. Ένα κόσμο στον οποίο τα όρια είναι ασαφή και χάνονται. Πού σταματά η αλήθεια και αρχίζει το ψέμα, πού αρχίζει το σκοτάδι και στερεύει το φως; Είναι η πραγματικότητα αυτό που ζούμε ή μήπως είμαστε ξεχασμένες μνήμες που ανακυκλώνονται;

Ταυτόχρονα, είναι η ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που προσπαθεί να ανακαλύψει τη ζωή και τον έρωτα, αλλά αυτά που της είναι γραμμένο να βρει είναι πιο απίθανα και από την πιο τρελή της φαντασία!

Για τα ‘likes’ σας εδώ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Ειρήνη Φράγκου ζει στο Γραμματικό Αττικής, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Το “Άλφα όπως Αθανασία” είναι το πρώτο της βιβλίο, καθώς και το πρώτο βιβλίο της τριλογίας των Δυνατών. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας, επίσης από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.

Η κα Γραμμένου έχει παραχωρήσει συνέντευξη στο σταθμό μας, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, με τη συνοδεία των μουσικών της επιλογών.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
universe-pathways.blogspot.com
universe-pathways.gr
universepaths@yahoo.com

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.ediagonismoi.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://www.e-contest.gr/
http://paiksekerdise.gr

3 thoughts on “Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου “Άλφα όπως Αθανασία” από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές (Oι νικήτριες)

Υποβολή σχολίου