Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για τα events στην Art Links Athens 2014 (Ο νικητής)

ART LINKS > Μια έκθεση τέχνης που συνδέει τους καλλιτέχνες με το κοινό! Ένα εξαήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στην τέχνη. Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 22 στο HUB EVENTS, στο Γκάζι, Πειραιώς 133 & Αλμήνης 5. Κάθε μέρα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και μετά τα μεσάνυχταΑν θέλετε να είστε ο τυχερός που θα λάβει μία διπλή πρόσκληση για το event που θα επιλέξει από τα κάτωθι*, απλά συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής. Ο νικητής θα ενημερωθεί με σχετικό e-mail την Τρίτη 14/10 μετά τις 14:00.

*Ο τυχερός θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ:
1. του Σαββάτου 18 Οκτωβρίου που θα έχει παράσταση stand up commedy η Κατερίνα Βρανά στα αγγλικά και αμέσως μετά θα ακολουθήσει rock @soul συναυλία από την Idra Kayne.
2. της Κυριακής 19 Οκτωβρίου, για τη συναυλία της Vicky B & the Acoustic Troubles και αμέσως μετά blues συναυλία από τον Simos Kokavesis & the Blues Co.
3. της Τρίτης 21 Οκτωβρίου, που θα έχει παράσταση stand up commedy η Κατερίνα Βρανά στα ελληνικά κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει ένα μοναδικό funky πάρτι με τους Funkey Band.

divider

Ο τυχερός είναι

ΜΑΡΙΝΟΣ ΛΥΤΡΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

Κατερίνα Βρανά

Η Κατερίνα Βρανά είναι γέννημα-θρέμα Ελληνίδα που από το 2000 ζει στο εξωτερικό με βάση το Λονδίνο. Το πρώτο της σόλο σόου “Feta with the Queen” απέσπασε πολύ καλές κριτικές και το CNN την κατέταξε στην λίστα «Γυναίκες Κωμικοί Που Πρέπει Να Δείτε». Το σόου της χαρακτηρίζεται ως από τα πιο αστεία, τα πιο έξυπνα και τα πιο επιδέξια στο χώρο της stand-up comedy.

Idra Kayne

H Idra Kayne σπούδασε χορό (κλασσικό και τζαζ), τραγούδι και υποκριτική. Από το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο “Don’t walk away”, το Μάρτιο του 2012 το ομώνυμο single επιλέχτηκε από την Jumping Fish σαν τραγούδι για την άνοιξη 2012. Συμμετείχε στα μιούζικαλ RENT (2012), FAME (2012), ΑΝΝΙΕ (2013), PRISCILLA (2014) κι φωνή της χαρακτηρίζεται από σπάνια ηχοχρώματα για rock & soul ακούσματα.

Vicky B & the Acoustic Troubles – μαύρη χορευτική μουσική με την εκπληκτική φωνή της Vicky B

Οι VICKY B. AND THE ACOUSTIC TROUBLES είναι ένα μουσικό σχήμα με ρεπερτόριο πολύ γνωστά covers μαύρης χορευτικής μουσικής (funk, soul, disco, R&B, reggae). Δημιουργούν ατμόσφαιρα party, διάθεση για χορό και ξεχωρίζουν για το groovy παίξιμο της μπάντας, αλλά και για την εκπληκτική “μαύρη” φωνή του group Vicky B, που ξεσηκώνει το κοινό με την ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία.

Simos Kokavesis & the Blues Co. – ένας έλληνας ταλαντούχος κιθαρίστας σε ακούσματα blues με την μπάντα του

Ο Σίμος Κοκαβέσης γεννήθηκε στην Ολλανδία, στη Σκωτία έπαιξε με την πρώτη του επαγγελματική μπάντα, στη Βοστώνη ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Βerklee κι εκεί αναμείχθηκε στην τοπική Blues σκηνή σαν κιθαρίστας σε Power Trio Bands και ως Session Blues κιθαρίστας. Εμφανίζεται ως “Solo Artist” σε Unplugged Sessions, “full electric” με τους Blues Co να μας ξεναγεί στα Mississippi & Delta blues.

The Funkey Band – η καλύτερη disco-funk μπάντα στην Ελλάδα σ’ ένα μοναδικό live funk party

Oι Funkey σχηματίστηκαν τον Απρίλη του 2003 από μια παρέα μουσικών, που σκοπό είχαν να “ικανοποιήσουν” τις μουσικές τους “ανησυχίες”. Το ρεπερτόριο της μπάντας συνδυάζει με μοναδικό τρόπο αρκετές επιτυχημένες διασκευές από τη διεθνή funk, disco, soul και r’n’b μουσική σκηνή, «κωμικούς» αυτοσχεδιασμούς, γνωστές rock`n`roll ελληνικές επιτυχίες των 80’s και 90’s, αλλά και δικές τους συνθέσεις, απόλυτα ενσωματωμένες στο χορευτικό σκηνικό που διαμορφώνουν.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.ediagonismoi.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paredoraki.gr
http://www.e-contest.gr/
http://paiksekerdise.gr