Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘DUO FINA’ στο Half Note την Κυριακή 5/10 (Oι νικητές)

Την Κυριακή 5/10 κάνουν πρεμιέρα στο Half Note Jazz Club οι ‘DUO FINA‘, όπου και θα τους βρίσκετε κάθε Κυριακή στις 18:30 για όλη τη σεζόν. Αν θέλετε να είστε ένας από τους τυχερούς που θα παρευρεθούν στην πρεμιέρα, κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση (είσοδος χωρίς ποτό), το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την  φόρμα με τα στοιχεία σας. Οι νικητές θα ειδοποιήθούν με e-mail , αφού κληρωθούν στις 17:00 της Παρασκευής 3/10.

Οι νικητές

ΒΟΥΛΑ ΜΠΑΧΡΑΜΗ

ΣΟΦΙΑ ΜΠΑΛΑΦΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΡΝΕΣΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΩΫΣΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ‘DUO FINA’

“Δυο Τενόροι στα μπουζούκια”
Μουσική κωμωδία των αδερφών Τάκη και Γιάννη Φίνα (Duo Fina)

Οι αδερφοί Φίνα (Duo Fina) παρουσιάζουν για δεύτερη σεζόν στη σκηνή του Half Note τη μουσική κωμωδία «Δυο Τενόροι στα Μπουζούκια». Οι δίδυμοι τενόροι και πιανίστες Τάκης και Γιάννης Φίνας μετά τη μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς, ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς, δίνουν για δεύτερη φορά ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό.

Οι δύο άνεργοι τενόροι της όπερας που αναζητούν την τύχη τους σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, αγαπήθηκαν και μπήκαν στις καρδιές όσων παρακολούθησαν τις παραστάσεις. Φέτος, μάλιστα, οι πολυτάλαντοι τενόροι επιφυλάσσουν νέες, αναπάντεχα απολαυστικές στιγμές στο κοινό τους καθώς σε κάθε παράσταση θα εμφανίζεται και ένας γνωστός καλλιτέχνης ως guest star σε ρόλο-έκπληξη.

«…Aυτό που θέλουμε να πάρει ο θεατής φεύγοντας από την παράσταση, είναι η όμορφη πλευρά της ζωής…» όπως λένε οι αδερφοί Φίνα οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί σπάνιο μουσικό φαινόμενο και είναι οι μοναδικοί δίδυμοι τενόροι και πιανίστες με κοινή καριέρα σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι δύο καλλιτέχνες από τον Νοέμβριο του 2014 θα παρουσιάζουν τη νέα μουσική εκπομπή της ΝΕΡΙΤ «Μουσική Γεωγραφία» ενώ για το διάστημα Δεκέμβριος 2014 – Ιανουάριος 2015 θα πραγματοποιήσουν σειρά συναυλιών με τη Γερμανική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βόννης σε μερικά από τα μεγαλύτερα θέατρα 15 πόλεων της Κίνας.

«Δυο τενόροι στα μπουζούκια»
Μουσική κωμωδία των αδερφών Τάκη και Γιάννη Φίνα (Duo Fina)
Σενάριο-σκηνοθεσία: Τάκης και Γιάννης
Στον ρόλο του «μαγαζάτορα» ο Παναγιώτης Γεώργας
Επιμέλεια βίντεο και φωτισμοί: Παναγιώτης Γεώργας

Περισσότερα στη σελίδα του Half Note εδώ.
Facebook page Half Note εδώ.
Ιστοσελίδα Duo Fina εδώ
Facebook Duo Fina εδώ.


Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.ediagonismoi.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paredoraki.gr
http://www.e-contest.gr/
http://paiksekerdise.gr

Υποβολή σχολίου