Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Γεωργία Νταγάκη και φίλοι» την Κυριακή 21/9 (Οι νικητές)

Tην Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνεται με επιτυχία το «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2014»! Αν θέλετε να γιορτάσετε μαζί μας τη λήξη του Φεστιβάλ, αποκτώντας μία από τις τέσσερις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Γεωργία Νταγάκη και φίλοι», συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα. Οι νικητές ειδοποιήθηκαν με e-mail την προηγούμενη της παράστασης, αφού κληρώθηκαν στις 11:30 του Σαββάτου .  

Οι νικητές

ΧΡΥΣΑ ΖΙΩΡΗ
ΣΟΦΙΑ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΜΑΛΗ
ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΚΑΡΑ

divider

Η Γεωργία Νταγάκη ολοκληρώνοντας το προσωπικό της δίσκο  στο Βερολίνο, μια διεθνή παραγωγή που κυκλοφορεί στο εξωτερικό την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, θα ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις με μια μεγάλη συναυλία  γιορτή την Κυριακή 21  Σεπτεμβρίου στο “Αμαλίειο”  κλείνοντας το  φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου .

Λίγα λόγια για την Γεωργία Νταγάκη:

  • Στην επανασύνδεση των Animals καλεσμένη του Eric Burdon πραγματοποίησε σειρά συναυλιών στις μεγαλύτερες σκηνές του εξωτερικού. Μία συνεργασία που έδωσε την ευκαιρία στην Γεωργία Νταγάκη με την κρητική της λύρα να χαρίσει ελληνικό χρώμα σε μεγάλα τραγούδια της rock όπως τα «The House of rising sun», «Don’t let me be misunderstood», «Mercy’s Hand», «Give me the night» αλλά και να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Πανσέληνος» διασκευασμένο και παιγμένο από τους Animals. Η συνεργασία αυτή εκφράστηκε και δισκογραφικά με την Γεωργία να συμμετέχει στην  ηχογράφηση  4 τραγουδιών.
  • Τον Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε σε 29 χώρες του εξωτερικού, από την γερμανική εταιρεία world μουσικής «NETWORK MEDIEN» το album της «askardamykti» σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη, από το οποίο ξεχώρισε «Το Καράβι της φυγής».
  • Στις σημαντικές τις συνεργασίες επί σκηνής αξίζει  να σημειώσουμε και  την πρόσφατη με τους θρυλικούς  Violent Femmes από την Αμερική.

Στο πλευρό της θα εμφανιστούν καλλιτέχνες που συμμετείχαν και στη δημιουργία του νέου της δίσκου όπως ο Αντώνης Μιτζέλος  ο Σταύρος Σιόλας ,ο Ορέστης Ντάντος και ο Δημήτρης Βαρελόπουλος  (Ματ σε 2 υφέσεις) . Ξεχωριστή στιγμή η σύμπραξη  της Γεωργίας  με τον Παναγιώτη Μάργαρη για ιδιαίτερες διασκευές  δημοφιλών  τραγουδιών. Τέλος μαζί της ο Δημήτρης Λάππας. Έρχεται από την Θεσσαλονίκη, αντί-συμβατικός και μοναδικός στον ήχο του κιθαρίστας, μια μουσική κατηγορία μόνος. Την ηχοληψία αναλαμβάνει ο Σάκης Πυριόχος και τον φωτισμός / προβολή video ο Περικλής Μαθιέλης.

Links:

Επίσημο site: www.FestivalAmarousiou.gr
Σελίδα στο Facebook: www.facebook.com/FestivalAmarousiou
Μάθετε περισσότερα στο: info@FestivalAmarousiou.gr
Εθελοντισμός: www.festivalamarousiou.gr/ethelontes
Επικοινωνία: www.ActionEsti.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://paredoraki.grhttp://www.diagonismoidwra.gr
http://www.ediagonismoi.gr/ 
http://www.e-contest.gr/
http://www.Mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr