Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Caveman’ στο Άλσος Βεΐκου 24/07 (Οι Νικητές)

Ο διαγωνισμός για 4 διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση ‘Caveman‘ με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο Άλσος Βεΐκου στις 24/7, 21:30 ολοκληρώθηκε. Οι νικητές αναρτήθηκαν εδώ στις 22/07 και ενημερώθηκαν και με σχετικό email.

Οι τυχεροί είναι:

ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΚΗΣ
Αγγελική Ψωμαδέλη
Αλεξάνδρα Χαβιάρα
EIRINI ALEXOPOULOU

Πληροφορίες

24 Ιουλίου 2014 21:30 | Θέατρο Άλσους Βεΐκου > Άλσος Βεΐκου
Caveman του Ρομπ Μπέκερ στο Άλσος Βεΐκου Ο “άνθρωπος των σπηλαίων” είναι δημιούργημα του Αμερικανού Rob Becker, που ούτε ο ίδιος υπολόγιζε την επιτυχία και τον ενθουσιασμό που θα γνώριζε σε όλον τον κόσμο. Έχει συναρπάσει πάνω από 10.000.000 θεατές τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη. Παίζεται σε 30 χώρες ταυτόχρονα και εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά ως η μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway!

Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο R. Becker έπλασε τον “Caveman”, τον κεντρικό ήρωα, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Μαίρη, έχει τσακωθεί μαζί της και βρίσκεται έξω από το σπίτι να… μονολογεί. Πώς μπορεί να καταλάβει κανείς το γυναικείο μυστήριο; Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του Caveman, προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικές τουλάχιστον απορίες του.

Όλα αυτά τα χρόνια οι ερωτήσεις δεν έχουν απαντηθεί! Ίσως απαντιούνται κατ’ ιδίαν από τους θεατές φεύγοντας από την παράσταση… και αυτή είναι η επιτυχία του Caveman! Να ιντριγκάρει, να προβληματίζει, να αστειεύεται, να κεντρίζει τα δύο φύλα! Και αυτό που πετυχαίνει είναι τελικά αυτή τη διαφορετικότητα των δύο φύλων να την ενώνει, να τη συμφιλιώνει και να την κάνει σάρκα μία! Ο Caveman έχει υπάρξει… ο καλύτερος θεραπευτής ζευγαριών στη σύγχρονη κοινωνία!

Συντελεστές
Διασκευή – Σκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη
Παραγωγή: Θέατρο Coronet

Στον ρόλο του Caveman ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
http://www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.kerdise-to.gr
http://paredoraki.gr 
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.ediagonismoi.gr/ 
http://www.e-contest.gr/

6 thoughts on “Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Caveman’ στο Άλσος Βεΐκου 24/07 (Οι Νικητές)

  1. Πίνγκμπακ: Διαγωνισμός Sin Radio με δώρο 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση 'Caveman' | Διαγωνισμοί με δώρα - nethall.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.