6 (3+3) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ο Γερμανός ξανάρχεται”, Παρασκευή 21/2 & Σάββατο 22/2 – οι νικητές

Δίνουμε την ευκαρία σε ακόμα 6 τυχερούς να δουν με ένα ακόμη άτομο της επιλογής τους την παράσταση “Ο Γερμανός ξανάρχεται” στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου. Οι προσκλήσεις αφορούν την Παρασκευή 21/2/2014 και το Σάββατο 22/2/2014. Η γνωστή διαδικασία, θα συμπληρώσετε με τα στοιχεία σας τη φόρμα επικοινωνίας* και την Πέμπτη 20/2  λίγο μετά τις 21:00, θα κληρώσουμε τους 6 τυχερούς.

*επιθυμητή μέρα, σε παρένθεση μετά το επώνυμο σας.  

Παρασκευή 21/2

 – Χρυσάνθη Λύτρα
– Γιώργος Κανακάκης
– Βασιλική Τσολάκου
Σάββατο 22/2
– Αθανασία Θεοδώρου
– Άννα Μαράντη
– Γιώργος Παιταντζής

 

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή στις 21:15 και Σάββατο 21:15 στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου, Κουντουριώτου 40 και Μυριοφύτου 50, Αιγάλεω (5’ λεπτά από το μετρό), Τηλ: 210 – 5911-390, 693-2982-051 Διάρκεια: 90 λεπτά (με το διάλειμμα)

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Εμείς οι Έλληνες είμαστε φιλόξενος λαός, γεγονός αδιαμφισβήτητο.

Αγαπάμε το καλοκαίρι, τις διακοπές και τους τουρίστες!

Το ίδιο και η Φρόσω με τον Στέλιο, ένα νεοελληνικό ζευγάρι που αποφασίζει να πάει διακοπές στην Πάρο. Η άφιξη όμως του Γερμανού ξαδέρφου της Φρόσως, Hansel Gretel, αποτελεί πρόβλημα. Έτσι λοιπόν ως γνήσιοι απόγονοι του Ξένιου Δία αναθέτουν στον αδερφό του Στέλιου τον Σάκη να μείνει μαζί του στο ρετιρέ τους στο Παγκράτι για να μπορέσουν εκείνοι να φύγουν. Ο Σάκης όμως υπόδειγμα ανευθυνότητας και τρελαμένος με τη Νάνσυ παραμελεί τον Γερμανό ο οποίος…. δεν είναι και στα καλύτερά του. Όταν μάλιστα η θεοσεβούμενη Ευφροσύνη (αδερφή του Στέλιου και του Σάκη) και ο ενοχλητικός γείτονας κυρ-Μανώλης μπλεχτούν στα πόδια τους, τότε τα πράγματα σκουραίνουν για όλους. Το ζευγάρι επιστρέφει και ο Γερμανός ξανάρχεται… και ξανάρχεται… και ξανάρχεται.

Γέλιο, ψέματα και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην θεότρελη μαύρη κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου ¨Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ¨ που αποδεικνύει – κόντρα σε όλους-  ότι οι Γερμανοί είναι φίλοι μας γι’ αυτό και τους συμπεριφερόμαστε με ισοτιμία, ενσυναίσθηση και αγάπη.

Φέτος το καλοκαίρι έχουμε επισκέπτη.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό! Καλώς τον!!!

trailerhttp://www.youtube.com/watch?v=AZV7T_dTm-Q

Παίζουν: Σπύρος Αχείμαστος, Ελένη Βρακά, Θεόφιλος Μανόλογλου, Μιχαηλία Μουσάκου, Τόλης Παπαδημητρίου, Αντώνης Στάμος, Άντζελα Τσαμασίρου – Σκηνοθεσία: Τόλης Παπαδημητρίου.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
http://www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.kerdise-to.gr
http://paredoraki.gr 
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.ediagonismoi.gr/ 

One thought on “6 (3+3) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ο Γερμανός ξανάρχεται”, Παρασκευή 21/2 & Σάββατο 22/2 – οι νικητές

  1. Πίνγκμπακ: Διαγωνισμός Sin Radio με δώρο 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Γερμανός ξανάρχεται" στις 21-22/2 | Διαγωνισμοί με δώρα - nethall.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.