Κερδίστε ένα πολύ όμορφο χειροποίητο κεραμικό – ο νικητής

DSCN3160

To Sin Radio και το εργαστήριο κεραμικής “Εργάνη” με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, σας χαρίζουν μετά από κλήρωση, ένα χειροποίητο  σετάκι (αποτελείται από κανατούλα και 2 ποτηράκια-σφηνάκια) για να απολαμβάνετε το κρασάκι-τσιπουράκι-ουζάκι, με την συντροφιά του αγαπημένου/της αγαπημένης σας.  

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας για να  μπείτε στην κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13/2/2014, λίγο μετά τις 21:00 ζωντανά στο Sin Radio (www.sinwebradio.com).O τυχερός (ή η τυχερή) θα ειδοποιηθεί στο email που θα δηλώσει.

Η κλήρωση ανέδειξε τυχερή την Κατερίνα Πέππα!

Πληροφορίες

Το εργαστήριο κεραμικής «Εργάνη» ιδρύθηκε το 1987 από τη Γεωργία Ζαχαριάδου στην περιοχή Επάνω Σκάλα της Μυτιλήνης. Η Γεωργία Ζαχαριάδου σπούδασε κεραμική στη Σχολή του Δήμου της Bologna στην Ιταλία και κοντά στο Λέσβιο κεραμίστα Γιάννη Χατζηγιάννη.

Τα κεραμικά που παράγονται στο εργαστήριο έχουν ως πρώτη ύλη τον κόκκινο πηλό και είναι κατασκευασμένα και ζωγραφισμένα στο χέρι. Κατασκευάζονται χρηστικά αντικείμενα (πιάτα, κανάτες, ποτήρια) με μη τοξικά υαλώματα, διακοσμητικά αντικείμενα (διακοσμητικά πλακάκια, πιάτα τοίχου) και κεραμικά κοσμήματα (καρφίτσες, κολιέ).

Στο εργαστήριο κεραμικής «Εργάνη» συνδυάζεται η παράδοση με σύγχρονες μεθόδους και υλικά. Τα κεραμικά ψήνονται δύο φορές σε θερμοκρασία 12000 Κελσίου, και έτσι αποκτούν λαμπερά χρώματα αλλά και αντοχή στην χρήση. Τα σμάλτα, χρώματα και άλλα υλικά πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής. Στο εργαστήριο κατασκευάζεται μεγάλη ποικιλία κεραμικών και ένα δείγμα της δουλειάς εμφανίζεται σ’ αυτή την ιστοσελίδα. Οι διαστάσεις των κεραμικών που σημειώνονται έχουν ίσως μικρές διαφορές, επειδή τα κεραμικά είναι χειροποίητα.

Εργάνη Χειροποίητα Κεραμικά
Ερμού 280, Γενί Τζαμί, 81100 Μυτιλήνη, Λέσβος
Τηλέφωνο: 22510 40877

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
http://www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.kerdise-to.gr
http://paredoraki.gr 
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.ediagonismoi.gr/ 

4 thoughts on “Κερδίστε ένα πολύ όμορφο χειροποίητο κεραμικό – ο νικητής

Comments are closed.