Kερδίστε ένα (1) γεύμα για δύο (2) στο Palmie Bistro Βριλησσίων – ο νικητής

Το Sin Radio, η εκπομπή Just us (Παρασκευή 18:00-19:00) & τα Palmie Βistro Βριλησσίων προσφέρουν σε έναν τυχερό τη δυνατότητα να απολαύσει ένα γεύμα για 2! Μοναδική προϋπόθεση είναι η συμμετοχή στον διαγωνισμό, συμπληρώνοντας την κάτωθι φόρμα επικοινωνίας και στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 31/1/2014, λίγο μετά τις 18:00 (Εκπομπή Just Us, με τον Χρήστο Τριανταφύλλου) θα ανακοινώσουμε τον τυχερό. Το δώρο εξαργυρώνεται μόνο στο εστιατόριο των Βριλισσίων και περιλαμβάνει:

– 2 κυρίως πιάτα
– 1 σαλάτα
– Κρασί
(Οτιδήποτε επιπλέον αυτών επιβαρύνει οικονομικά τον νικητή).

Ο πρώτος νικητής μας είναι ο  Κωνσταντινος Χαβακης. 

 

Τα Palmie Bistro αποτελούν μια καθημερινή πρόταση για φαγητό, καφέ και ποτό. Τα Palmie bistro είναι καφέ-εστιατόρια για κάθε ώρα, για κάθε μέρα, για όλη μέρα. Είναι το σημείο συνάντησης. Ιδανικά για ένα γρήγορο καφέ πριν τη δουλειά ή μετά τα ψώνια, για ένα απολαυστικό σνακ, για κουβέντα με φίλους, για επαγγελματικές συναντήσεις, για ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα το μεσημέρι, για ένα δείπνο, για ποτό. Έχουν ποιότητα στη γεύση, ευγενικό και γρήγορο σέρβις και προπάντων προσιτές τιμές.

Νεανικά με ανάλαφρη και φιλική ατμόσφαιρα. Χώροι Palmie Βistro, άνετοι και ζεστοί. Το καθένα έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, μα όλα προσφέρουν την ίδια ποιότητα και γευστική απόλαυση. Σήμα κατατεθέν ο φοίνικας που διακοσμεί όλα τα Palmie Βistro.

Palmie Bistro Bριλησσίων
Λεωφ. Πεντέλης 112-114, Τ.Κ. 152 35, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Τηλ. 210 6130020
http://palmiebistro.gr

 

 


Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
http://www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.kerdise-to.gr
http://paredoraki.gr 
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.ediagonismoi.gr/ 

One thought on “Kερδίστε ένα (1) γεύμα για δύο (2) στο Palmie Bistro Βριλησσίων – ο νικητής

Τα σχόλια είναι κλειστά.