3 προσκλήσεις για την παράσταση “Ο Γερμανός ξανάρχεται”, την Τετάρτη 27/11 – Οι νικητές

3 προσκλήσεις για την παράσταση “Ο Γερμανός ξανάρχεται” την Τετάρτη 27/11/2013. Η κλήρωση έγινε ζωντανά την Τρίτη 26/11/2013 μετά τις 19:00, στον αέρα του Sin Radio! Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email για τις λεπτομέρειες.

Οι τυχερές είναι:

ΙΩΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛΗ
ΔΑΝΑΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
ΧΑΡΑ ΚΟΣΣΥΦΑ

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τετάρτη 27/11/2013 στις 21:00, στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου, Κουντουριώτου 40 και Μυριοφύτου 50, Αιγάλεω. (5’ λεπτά από το μετρό) Τηλ: 210 – 5911-390 , 693-2982-051
Διάρκεια: 90 λεπτά (με το διάλειμμα)

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Εμείς οι Έλληνες είμαστε φιλόξενος λαός, γεγονός αδιαμφισβήτητο. Αγαπάμε το καλοκαίρι, τις διακοπές και τους τουρίστες! Το ίδιο και η Φρόσω με τον Στέλιο, ένα νεοελληνικό ζευγάρι που αποφασίζει να πάει διακοπές στην Πάρο. Η άφιξη όμως του Γερμανού ξαδέρφου της Φρόσως, Hansel Gretel, αποτελεί πρόβλημα. Έτσι λοιπόν ως γνήσιοι απόγονοι του Ξένιου Δία αναθέτουν στον αδερφό του Στέλιου τον Σάκη να μείνει μαζί του στο ρετιρέ τους στο Παγκράτι για να μπορέσουν εκείνοι να φύγουν. Ο Σάκης όμως υπόδειγμα ανευθυνότητας και τρελαμένος με τη Νάνσυ παραμελεί τον Γερμανό ο οποίος…. δεν είναι και στα καλύτερά του. Όταν μάλιστα η θεοσεβούμενη Ευφροσύνη (αδερφή του Στέλιου και του Σάκη) και ο ενοχλητικός γείτονας κυρ-Μανώλης μπλεχτούν στα πόδια τους, τότε τα πράγματα σκουραίνουν για όλους. Το ζευγάρι επιστρέφει και ο Γερμανός ξανάρχεται… και ξανάρχεται… και ξανάρχεται.

Γέλιο, ψέματα και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην θεότρελη μαύρη κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου ¨Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ¨ που αποδεικνύει – κόντρα σε όλους- ότι οι Γερμανοί είναι φίλοι μας γι’ αυτό και τους συμπεριφερόμαστε με ισοτιμία, ενσυναίσθηση και αγάπη.
Φέτος το καλοκαίρι έχουμε επισκέπτη.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό! Καλώς τον!!!

trailer: http://www.youtube.com/watch?v=AZV7T_dTm-Q

Παίζουν:
Σπύρος Αχείμαστος, Ελένη Βρακά, Θεόφιλος Μανόλογλου, Μιχαηλία Μουσάκου, Τόλης Παπαδημητρίου, Αντώνης Στάμος, Άντζελα Τσαμασίρου

Σκηνοθεσία: Τόλης Παπαδημητρίου

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
http://www.saveandwin.gr
http://paredoraki.gr
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.ediagonismoi.gr/
http://www.kerdise-to.gr

Υποβολή σχολίου