3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Kill the-M-all”-Οι νικητές

Συνεχίζουμε τους διαγωνισμούς μας πάλι με θέατρο και συγκεκριμένα με 3 διπλές προσκλήσεις για τη Δευτέρα 21/10 για την multi-media παράσταση “Kill the-M-all” της Κατερίνας Παπαδάκη. Συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα με τα στοιχεία σας έως το Σάββατο 19/10 και ώρα 17:00 και μάθετε αν είστε ένας από τους τυχερούς την ίδια ημέρα στις 19:00, στην εκπομπή “Ραδιοτυπίες”, με καλεσμένο τον πρωταγωνιστή της παράστασης, κ. Στέλιο Δημόπουλο.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και οι τυχερές είναι:

ΑΘΗΝΑ ΤΖΑΒΑΡΑ
ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΦΙΛΗ

Τα συγχαρητήριά μας και καλή διασκέδαση!

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

ΘΕΑΤΡΟ ΠΚ: Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2, Νέος Κόσμος
Στάση Μετρό-Τραμ Νέος Κόσμος
Δευτέρα, 21:30
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 70’

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Βασισμένο στον μονόλογο «Το εμπορικό κέντρο» της Κατερίνας Παπαδάκη, το έργο αφορά την ιστορία ενός σύγχρονου βετεράνου, ο οποίος είχε πάρει μέρος σε διάφορες αποστολές, και την επιστροφή του στην πόλη του, όπου μαζί με το θέμα της προσαρμογής του αντιμετωπίζει και το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας… Ο ήρωας εξαιτίας της ειδικότητάς του στον στρατό, ως χειριστής ηλεκτρονικών οπλικών συστημάτων («έξυπνες βόμβες»), καταφέρνει και προσλαμβάνεται ως υπεύθυνος ασφαλείας σε ένα εμπορικό κέντρο. Έτσι ξαναβρίσκεται μπροστά σε μια οθόνη, κάτι  πολύ γνώριμο και οικείο…

Η παράσταση έχει έναν ακόμη πρωταγωνιστή, το ίδιο το σκηνικό του έργου: ο πύργος ελέγχου ή, αλλιώς, το δωμάτιο ελέγχου καμερών (control room), αποτελείται από οθόνες-φωτιστικά που πλαισιώνουν τον σκηνικό χώρο-δράσης, με κυρίαρχο στοιχείο ένα Τοτέμ-τηλεοράσεων που δεσπόζει στη σκηνή και με τον τρόπο του παρεμβαίνει στη δράση. Μέσα στο Τοτέμ, ο κεντρικός ήρωας μας βλέπει/φαντασιώνεται/αφουγκράζεται/προβάλει εικόνες από το παρελθόν και το παρόν του. Πέρα δηλαδή από εργαλείο της προηγούμενης και παρούσας εργασίας του, το Τοτέμ αυτό είναι επιπλέον για εκείνον: ο Θεός, ο εχθρός, η ερωμένη, το αφεντικό, ο ψυχαναλυτής και ο μοναδικός του  σύντροφος. Η συνδιαλλαγή μεταξύ τους είναι έμμεση και άμεση, καθώς ο ήρωας μας, φαινομενικά ένας άντρας της διπλανής πόρτας, επιχειρεί ένα οδυνηρό μακροβούτι-χωρίς-ανάσα μέσα στη βίαιη ζωή του, η οποία τελικά δεν διαφέρει τόσο από αυτό που βιώνουμε όλοι σήμερα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Συγγραφέας: Κατερίνα Παπαδάκη
Σκηνοθέτης: Ζαφείρης Χαϊτίδης
Πρωταγωνιστής: Στέλιος Δημόπουλος
Σκηνογράφος-Ενδυματολόγος: Ηλίας Λόης
Φωτισμοί: Φώτης Μήτσης
Μουσική-Sound design: Χρήστος Τριανταφύλλου
Βίντεο: Άγγελος Τόνιος
Επιμέλεια κίνησης / συμμετοχή στα βίντεο: Βάλια Παπαχρήστου & Γιάννης Νικολαΐδης
Design: Βασίλης Γραβαρίτης
Φωτογράφος παράστασης: Kosmas Iniotakis
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Σοφία Καραγιάννη

TRAILER ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ